Deltag i Economic Forum of Young Leaders

For 13. gang afholdes Economic Forum of Young Leaders, som byder velkommen til 400 unge ledere fra 35 lande. I 2018 foregår konferencen i Nowy Sącz i Polen.
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

03. september 2018 til 07. september 2018
Nowy Sącz, Polen

Målgruppe

Konferencen henvender sig til unge over 18 år, som er aktive i en NGO eller anden institution/organisation. Der lægges vægt på ansøgeres tidligere deltagelse i kurser og seminarer, samt på ansøgeres tilknytning til NGO'er. Der kan maksimalt deltage én person per organisation.

Formål

I år tager konferencen udgangspunkt i et koncept ved navn "Young Leader 4.0", som sætter fokus på Europas fremtid, uddannelse, arbejdsmarked, entreprenørskab, nye teknologier, lederskab samt den unge generations rolle i verden.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager, skal du indsende en online ansøgning via SALTO-YOUTH. Der var ansøgningsfrist den 22. juli 2018.

Konferencen indebærer en deltagerbetaling på 40 euro, men andre udgifter i forbindelse med konferencen dækkes af arrangøren, som er det polske nationale agentur for Erasmus+. Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter med op til 500 euro per person.

Mere information om begivenheden

Senest opdateret 24. juli 2018