Gå til indhold

Erasmus+ kontaktseminar om medarbejdermobilitet på EUD-området

Det irske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar i Dublin den 26.-28. november 2018. Seminaret vil være fokuseret på medarbejdermobilitet i erhvervsuddannelsesorganisationer gennem Erasmus+ programmet.
  • Tid og sted
  • Hvornår 26. november 2018 til 28. november 2018
  • Hvor Dublin, Irland

Formål

Seminaret har til formål at udbrede viden om, hvilke mobilitetsmuligheder for ansatte på erhvervsuddannelsesinstitutioner, der eksisterer i Erasmus+ programmet, og give deltagerne mulighed for at skabe forbindelser til potentielle partnerorganisationer i andre europæiske lande og udvikle ideer til fremtidige mobilitetsprojekter. På seminaret vil der også blive arbejdet med, hvordan internationalisering og mobilitet kan samtænkes med udviklingen af organisationen, og der vil blive præsenteret gode eksempler på positive effekter af medarbejdermobilitet.

Målgruppe

Kontaktseminaret henvender sig til ledende medarbejdere og internationale koordinatorer på erhvervsuddannelsesorganisationer, som er interesserede i internationalisering og i udviklingen af denne i deres organisationer.

Der vil være 35 deltagere fra erhvervsuddannelsessektoren i hele Europa.

Program

Program følger senere.

 

Hvordan deltager jeg?

Styrelsen for Forskning og Uddannelse tilbyder 3 pladser til deltagere fra danske erhvervsuddannelsesinstitutioner.

For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsformular, hvor din motivation for at deltage kort skal begrundes.

Ansøgningsfristen er den 28. september 2018.

Erasmus+ programmet dækker udgifterne til rejse, ophold og seminargebyr.

 

Kontakt

Lisbet Crone Markussen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 56
Email: lcm@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 17. august 2018

Afsendere