Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Seminar for konsortiumansøgere med fokus på jobshadowing

Seminar for konsortiumansøgere med fokus på jobshadowing

Er du repræsentant for et konsortium? Og vil du gerne klædes på til ansøgningsprocessen til efteruddannelsesprojekter? Det norske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om projektmulighederne. Seminaret afholdes den 2. til 5. december 2019. Søg senest den 1. september 2019.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

02. december 2019 til 05. december 2019
Bergen, Norge

Målgruppe

Seminaret henvender sig til deltagere fra skolesektoren, særligt repræsentanter for skoler og dagtilbud samt ledere af konsortier, der endnu ikke -  eller kun i et begrænset omfang - har stiftet bekendtskab med efteruddannelse og undervisningsophold med Erasmus+ (Key Action 1). Konsortieansøgere, der tidligere har søgt om tilskud fra Erasmus+ til efteruddannelse eller undervisningsophold, men i den forbindelse ikke fik bevilget støtte, er også velkomne.


Betingelser 

For at komme i betragtning som deltager på seminaret skal du opfylde følgende betingelser:

  1. Deltagere skal opfylde betingelserne for at kunne søge om midler til efteruddannelse og undervisningsophold (KA101 projekt). 
  2. Deltagere skal have et PIC nummer inden seminarets opstart. Alle institutioner (skoler og daginstitutioner), der indgår i et konsortium skal ligeledes være i besiddelse af et PIC nummer inden seminarets opstart. 

Formål

Formålet med seminaret er at bistå potentielle konsortieansøgere i deres proces frem mod en ansøgning til Erasmus+ samt at facilitere en platform, hvor repræsentanter kan netværke og skabe relationer i fremtidige efteruddannelsesprojekter f.eks. med jobshadowing. Seminaret vil således give deltagere information om KA1 projekter og mulighederne ved konsortieprojekter. Derudover vil seminaret præsentere succesfulde projekter og promovere jobshadowing konceptet.


Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgning skal ske via nedenstående link:


Søg senest den 1. september 2019 kl. 12.00

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det norske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet.

Senest opdateret 22. august 2019