Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Seminar for ungdomsarbejdere om valg og demokratiske processer i EU

Seminar for ungdomsarbejdere om valg og demokratiske processer i EU

Kom med på seminaret 'My Vote - My Impact!' og lær mere om EU og det kommende valg til Europa-Parlamentet. Ansøg senest den 16. januar 2019.

Tid og sted

18. februar 2019 til 22. februar 2019
Lultzhausen, Luxembourg

Målgruppe

Seminaret 'My Vote - My Impact!' henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, som ønsker at lære om EU og Europa-Parlamentet, og som vil være med til at diskutere Europas udfordringer og fremtid.

Formål

Deltagerne vil blive introduceret til Den Europæiske Union og de demokratiske processer i Europa. Der vil også være et besøg i Europa-Parlamentet i Bruxelles. Herudover vil der være mulighed for at udveksle idéer og synspunkter om, hvordan man kan inddrage unge i promoveringen af europæiske valg.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til seminaret (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med seminaret dækkes af arrangøren, som er det luxembourgske nationale agentur for Erasmus+. Seminaret finder sted i Lultzhausen i Luxembourg og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 16. januar 2019.

Senest opdateret 08. januar 2019