Gå til indhold

Seminar om mobilitet for ansatte på videregående uddannelsesinstitutioner

Det østrigske Erasmus+ kontor afholder et seminar om medarbejdermobilitet som strategisk redskab til kompetenceudvikling.
  • Tid og sted
  • Hvornår 18. september 2019 til 20. september 2019
  • Hvor Wien, Østrig

Målgruppe

Seminaret henvender sig til personer på videregående uddannelsesinstitutioner, som er ansvarlige for kompetenceudvikling af medarbejdere.

Formål

Seminaret handler om at klæde f.eks. HR-afdelinger på videregående uddannelsesinstitutioner på til at arbejde strategisk med medarbejdermobilitet for både videnskabelige og administrative medarbejdere. Der vil være mulighed for at dykke ned i, hvordan man kan bruge Erasmus+ medarbejdermobilitetsaktiviteter bedst muligt og for at hente inspiration til at arbejde strategisk med medarbejdermobilitet - og dermed styrke institutionens internationaliseringsprocesser.

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende én deltager til seminaret. Hvis du ønsker at deltage, skal du benytte nedenstående ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage. Styrelsen dækker deltagerudgift og transportudgift op til €500, mens det østrigske Erasmus+ kontor dækker to overnatninger og forplejning i forbindelse med konferencen.

Der er ansøgningsfrist den 29. maj 2019.

 

Kontakt

Lisbet Crone Markussen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 56
Email: lcm@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 06. maj 2019

Afsendere