Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Seminar om realisering af eTwinning-projekter gennem Erasmus+

Seminar om realisering af eTwinning-projekter gennem Erasmus+

Kom med til Irland og gør dit virtuelle eTwinning-projekt til virkelighed med Erasmus+. På seminar for skoler kan du få hjælp til at kickstarte dit projekt og møde nye projektpartnere. Seminaret finder sted den 28. til 30. oktober 2019. Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2019.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

28. oktober 2019 til 30. oktober 2019
Dublin, Irland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til skoler, der allerede anvender eTwinning eller deltager i eTwinnings virtuelle projekter, og som ønsker at gøre det virtuelle projekt til virkelighed gennem Erasmus+. Det gælder både efteruddannelsesprojekter (Key Action 1), partnerskabsprojekter (Key Action 2) og Skoleudvekslingspartnerskaber.

Formål

Formålet med seminaret er at informere nye ansøgere om Erasmus+ programmerne og støtte udviklingen af deltagernes projektideer. Desuden får deltagerne gennem seminaret mulighed for at møde potentielle partnere og udvikle partnerskaber. Seminaret vil introducere deltagere til Erasmus+ og give information og værktøjer til udviklingen af projekter i skolesektoren.

Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Søg senest den 1. oktober 2019 kl. 12.00

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det irske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet.

Senest opdateret 27. juni 2019