Gå til indhold

Træningskursus om ungdomsudvekslinger

Den 3. til 9. november 2019 afholdes træningskurset 'Tools for Youth Exchanges' af det svenske nationale agentur for Erasmus+. Vil du med? Søg senest den 31. august 2019.

Tid og sted

03. november 2019 til 09. november 2019
Malmø, Sverige

Målgruppe

Træningskurset 'Tools for Youth Exchanges' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som enten frivilligt eller professionelt arbejder direkte med unge. For at kunne deltage skal du opfylde mindst et af tre krav om erfaring med Erasmus+ Ungdom:

  • Du har erfaring med at organisere en international ungdomsudveksling
  • Du har ansøgt om tilskud til en ungdomsudveksling eller afventer svar på en ansøgning
  • Din tidligere ansøgning om tilskud til en ungdomsudveksling blev afvist (og du planlægger at ansøge igen).

Formål

I løbet af træningskurset vil deltagerne udforske værktøjer til at facilitetere interkulturelle læringsprocesser. Deltagerne vil også få en bedre forståelse af, hvordan man motiverer unge mennesker til at deltage aktivt i alle faser af en ungdomsudveksling, herunder hvordan man kan understøtte opfølgningen i projekter.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside.

Der er ansøgningsfrist den 31. august 2019.

Rejseudgifter til aktiviteten (maksimalt 500 EUR per person) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med aktiviteten dækkes af Erasmus+. Aktiviteten foregår på engelsk og afholdes af det svenske nationale agentur for Erasmus+.

Senest opdateret 05. august 2019