Gå til indhold

ONLINE: Dansk-tysk kontaktseminar for skolesektoren

I anledning af det dansk-tyske venskabsår 2020 afholder det danske Erasmus+ agentur online kontaktseminar i samarbejde med tyske samarbejdspartnere i skolesektoren.
  • Tid og sted
  • Hvornår 29. oktober 2020 til 31. oktober 2020
  • Hvor Online

Målgruppe

Seminaret henvender sig til lærerfagligt personale i grundskolen, herunder særligt undervisere i tysk, historie eller samfundsfag, der er interesseret i et dansk-tysk projektsamarbejde.

Indhold

I anledning af det dansk-tyske venskabsår 2020 afholder det danske Erasmus+ agentur i samarbejde med den tyske Pædagogiske Uddannelsestjeneste (Pädagogische Austausdienst) og Ministerium for Uddannelse, Videnskab og Kultur i Schleswig-Holstein (Ministerium für Bildung, Wissenschaft und Kultur des Landes Schleswig-Holstein) online kontaktseminar.

Seminaret vil præsentere mulighederne i det kommende Erasmus+ 2021-program, eTwinning samt gode eksempler på mobilitetsprojekter i skolesektoren med fokus på grænselandets dansk-tyske kultur. Seminaret giver derfor mulighed for at netværke med dansk-tyske kolleger og skabe samarbejder på tværs af landegrænser i form af Erasmus+ mobilitets- og partnerskabsprojekter.

Tilmelding

Seminaret foregår på engelsk og afholdes online. 

Ansøgningsfristen er overskrevet.

Kontakt

Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. september 2020