Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 Kursus for nuværende og kommende mentorer i Det Europæiske Solidaritetskorps

Kursus for nuværende og kommende mentorer i Det Europæiske Solidaritetskorps

Skal du være mentor for en ung volontør fra udlandet? Så kom med til Aarhus den 29. april, hvor vi holder mentorkursus for både nye og erfarne mentorer.
Det europæiske solidaritetskorps
Kontakt
Anette Skafsgaard Bach
Kontorfunktionær
Tlf.: +45 72 31 82 54
Email: asb@ufm.dk

Tid og sted

29. april 2020 fra kl. 09:00 til 15:30
DGI-Huset, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C

solidarity_Corps_banner_reps_DK.jpg

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der er ny som mentor, eller som allerede har erfaring som mentor, men gerne vil vide mere om mentorrollen under Det Europæiske Solidaritetskorps og måske også have opfrisket de vigtigste kompetencer.

Formål

Formålet med mentorkurset er at klæde både nye og erfarne mentorer på i forhold til at arbejde med volontører under Det Europæiske Solidaritetskorps. Der vil bl.a. være en gennemgang af mentorrollen, kulturforskelle, læringsstile og Youthpass. Kurset afholdes af træner Lene O. Mogensen, der er specialiseret i pædagogisk psykologi og erhvervspsykologi med mange års erfaring som coach, underviser og proceskonsulent.

Tilmelding

Der er tilmeldingsfrist den 14. april 2020. Det er gratis at deltage, og forplejning medfølger. Styrelsen dækker ikke transportomkostninger.  

 

Senest opdateret 02. juni 2020