Gå til indhold

Onlinekursus i kompetenceudvikling for ungdomsarbejdere

Få indsigt i egne kompetencer og The European Training Strategy ved at deltage i kurset "YOCOMO - Competence Based Development for Youth Workers".
  • Tid og sted
  • Hvornår 21. oktober 2020 til 18. november 2020
  • Hvor Online

Målgruppe

Onlinekurset henvender sig til ungdomsarbejdere med lille, nogen eller stor erfaring inden for kompetenceudvikling i deres professionelle arbejde. Kurset er desuden også relevant for organisationer og institutioner, der udvikler strategier og politikker målrettet ungdomsarbejdere. 

Formål

Kurset vil blandt andet undersøge begrebet ’kompetence’ og den kompetencebaserede model for ungdomsarbejde. Kurset vil derfor referere til The European Training Strategy,  der særligt har til sigte at styrke forløb med unge og udfolde disses fulde potentiale inden for ikke-formel læring. 

Kurset vil desuden også give perspektiverende redskaber til selvrefleksion og selvudvikling i professionelt regi.

Kurset består af 5 moduler á 5-6 sessioner, der hver tager 1-4 timer at gennemføre. Modulerne tager udgangspunkt i generelle emner og temaer, du som ungdomsarbejder vil kunne sammenkoble til egne erfaringer og praksisser. 

Modulerne vil løbende blive tilgængelige på platformen. Du vil dermed som kursist få mulighed for at reflektere over tilegnet viden, inden nye moduler offentliggøres.

Deltagerne vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse. Kurset har fokus på ikke-formel læring.

Tilmelding

Kurset er åbent for alle, og man kan tilmelde sig løbende. Der er ingen udgifter forbundet med deltagelse. Træningskurset foregår på engelsk og afholdes online. 

Træningskurset faciliteres af litauiske specialister inden for ungdomsarbejde med støtte fra det tyske nationalagentur og SALTO Training and Education Resource Centre.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 29. oktober 2020

Afsendere