Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2021 Seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne

Seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne. Seminaret finder sted den 1.-2. november 2021 på Trinity Hotel og Konferencecenter i Fredericia.
Kontakt
Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: LMB@ufm.dk
Lise Frank
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 73
Email: lifr@ufm.dk

Tid og sted

01. november 2021 kl. 09:00 til 02. november 2021 kl. 13:30
Trinity Hotel og Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, Fredericia

Gennem mange år har der været stor interesse for international mobilitet i erhvervsuddannelserne, men på grund af pandemien har aktiviteterne ikke overraskende ligget underdrejet det sidste halvandet år. Det gælder især mobilitet i Erasmus+-programmet, men også blandt elever, som tager af sted på praktikophold gennem PIU-ordningen (Praktik i Udlandet).

Nu er der imidlertid tegn på, at aktiviteterne – i hvert fald så småt - kan komme i gang igen. Det bliver blandt andet med et nyt Erasmus+-program og nye rammer for ophold i Storbritannien efter Brexit.

Formål og indhold

Formålet med seminaret i Fredericia er at styrke udveksling af viden, erfaringer og praksis mellem internationale koordinatorer, PIU-koordinatorer og andre, der arbejder med elev- og lærermobilitet og internationale projekter.

Programmet sætter bl.a. fokus på mobilitet i erhvervsuddannelserne i Norge, muligheder for Erasmus+-ophold i UK efter Brexit, PIU i kølvandet på Corona, udbytte af 'staff'-mobilitet, blended mobilitet og elevophold i de nordiske lande. 

Derudover kan deltagerne få lejligheden til at høre et elevpanel fortælle om deres erfaring med PIU, om Erasmus+-ophol. d for elever i HTX, eTwinning, strategisk fokus på internationalisering og administration af PIU-ordningen hos Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) . 

Praktiske oplysninger

Seminaret finder sted fra mandag den 1. november kl. 09.00 til tirsdag den
2. november kl 13.30 på Trinity Hotel og Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, Fredericia

Prisen for deltagelse i seminaret er 1.600 kr,, som dækker overnatning og forplejning på Hotel Trinity.

For deltagere, som ikke ønsker overnatning, er prisen 1.000 kr.

Tilmelding 

Tilmelding er nødvending. 

Ovenstående deltagergebyr opkræves efter seminaret og er inklusiv moms. 

Af hensyn til reservation af hotelværelser, er tilmeldingsfristen senest den 30. september 2021.

Efter 20. oktober 2021 er tilmelding bindende.

 

Senest opdateret 29. november 2021