Arrangementer - udveksling og internationale projekter

Her finder du en oversigt over kommende arrangementer og møder om udveksling og internationale projekter.
Viser 1-3 af 3 resultater
december 12 Odense: Informationsmøde om tilskud til nordiske og europæiske uddannelsesprojekter inden for børnehave, grundskole og ungdomsuddannelse
Tid: 13:00 – 17:00 Arbejder du med dagtilbud, grundskoler eller ungdomsuddannelser, og ønsker du at styrke den internationale dimension i din institution? Du kan søge om tilskud til efteruddannelse eller partnerskaber i europæisk eller nordisk regi fra programmerne Erasmus+ og Nordplus Junior – kom og hør nærmere!
december 13 Aarhus: Informationsmøde om tilskud til voksenuddannelsesprojekter i EU og Norden
Tid: 09:30 – 14:30 Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer repræsentanter fra alle organisationer, som arbejder med voksenlæring og folkeoplysning, til informationsmøde om mulighederne for at søge tilskud til europæiske såvel som nordiske projekter igennem Erasmus+ og Nordplus Voksen.
februar 06 Aarhus: Skriveseminar for erhvervsrettet grund og efteruddannelse - Få hjælp til din ansøgning til Erasmus+ Strategiske Partnerskaber
Tid: 10:00 – 15:00 Vi hjælper koordinatorer inden for erhvervsuddannelsesområdet videre med ansøgninger om tilskud til Erasmus+ Strategiske Partnerskaber. Deltag i skriveseminaret og få svar på dine spørgsmål til ansøgningsprocessen.
Materiale fra afholdte arrangementer