Arrangementer - udveksling og internationale projekter

Her finder du en oversigt over kommende arrangementer og møder om udveksling og internationale projekter.
Viser 1-8 af 8 resultater
september 10 REACH OUT - Ungdomsudvekslinger i Europa
Tid: 10:00 – 17:30 Ny dato! Arbejder du med unge og overvejer du en udveksling i Europa? Erasmus+ inviterer til kursus om mulighederne for tilskud til ungdomsudvekslinger. Fristen for tilmelding er den 8. august 2016. Deltagelse er gratis.
oktober 11 Invitation til seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne
Tid: 09:00 – 13:00 Styrelsen for Videregående Uddannelser afholder den 11-12. oktober 2016 seminar i Fredericia om international mobilitet i erhvervsuddannelserne.
oktober 19 Erasmus+: Deltag i seminar i Polen om udveksling af elever
Tid: 00:00 – 00:00 Er du og din institution interesserede i at arbejde med kvalitet og læring i forbindelse med udveksling af elever? Deltag i seminar i Polen om elevudveksling og læringspotentiale. Seminaret arrangeres af Erasmus+.
oktober 27 Arbejder du med inklusion? Og vil du udvikle jeres indsats på området gennem et strategisk partnerskab?
Tid: 00:00 – 00:00 Deltag på kontaktseminar i Tyskland med fokus på forskellige tilgange til inklusion. Seminaret giver forskellige aktører inden for inklusionsområdet mulighed for at udvikle et strategisk partnerskab gennem Erasmus+.
november 08 Erasmus+: Mød samarbejdspartnere til projekter om vejledning i voksenuddannelse på kontaktseminar i Island
Tid: 19:00 – 12:00 Kom til konference og kontaktseminar i Island og mød nordiske samarbejdspartnere under overskriften "Vejledning i Voksenuddannelse - Udbud og optag".
november 09 Erasmus+: Seminar i Kroatien om europæiske uddannelsessamarbejder mellem regionale og lokale uddannelsesmyndigheder og institutioner
Tid: 00:00 – 00:00 Seminaret har fokus på at tænke synergi ind i samarbejdet mellem regionale og lokale uddannelsesmyndigheder samt uddannelsesinstitutioner. Formålet er, at institutioner og myndigheder på tværs af lande samarbejder om internationalisering og modernisering af uddannelsesområdet.
november 14 Erasmus +: Deltag på seminar i Irland og lær mere om Erasmus + programmets mange muligheder sammen med kollegaer fra hele Europa
Tid: 00:00 – 00:00 Formålet med seminaret er at skabe kontakt og dele erfaringer mellem interessenter på skoleområdet fra hele Europa, som ønsker at udforske de mange muligheder der er for internationale samarbejdsprojekter. Seminaret er specifikt målrettet deltagere, som ikke tidligere har arbejdet med Erasmus+.
november 20 Invitation til Nordplus kontaktseminar i København
Tid: 12:00 – 14:00 Uddannelsesinstitutioner- og organisationer med interesse for det nordiske og baltiske uddannelsessamarbejde inviteres til kontaktseminar den 20. til 22. november 2016 i København. Seminaret afholdes i anledningen af en ny programperiode med start 2017 for Nordplus programmet.
Materiale fra afholdte arrangementer