Aktuelle opslag

Aktuelle opslag sorteret efter publiceringsdato. Find opslag efter ansøgningsfrist i venstremenuen.
Erasmus+: Vil du arbejde med politikudvikling på uddannelses- og ungdomsområdet?
Publiceringsdato 09. januar 2017 Danske institutioner og organisationer kan nu søge om tilskud til europæiske samarbejdsprojekter om politikudvikling og innovation inden for uddannelses- og ungdomsområdet. Ansøgningsfristen er den 14. marts 2017 kl. 12.00.
Vær med til at øge kendskabet til europæisk platform for videndeling om voksenuddannelse
Publiceringsdato 07. december 2016 Styrelsen for Forskning og Uddannelse søger ambassadører, som vil hjælpe med at udbrede kendskabet til Europa Kommissionens online platform for videndeling om voksenuddannelse EPALE.
Nordplus indkalder ansøgninger for 2017
Publiceringsdato 02. december 2016 Danske uddannelsesinstitutioner og -organisationer kan nu søge tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter gennem Nordisk Ministerråds uddannelsesprogram Nordplus. Frist for ansøgninger er den 1. marts 2017.
Indkaldelse af ansøgninger om Charter for erhvervsuddannelsesmobilitet
Publiceringsdato 02. november 2016 EU-Kommissionen har offentliggjort indkaldelse af ansøgninger om Charter for erhvervsuddannelsesmobilitet 2017.
Erasmus+: Søg tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter i 2017
Publiceringsdato 27. oktober 2016 Uddannelsesinstitutioner og organisationer på tværs af sektorer kan nu søge om tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter i 2017. Europa-Kommissionen har offentliggjort indkaldelse af forslag til projekter under Erasmus+. Derudover er programguiden for 2017 nu tilgængelig.