Gå til indhold

Nordplus Voksen kontaktseminar om kulturarv

Nordplus Voksen inviterer til kontaktseminar med temaet: Kulturarv. Seminaret skal skabe muligheder for at finde nye samarbejdspartnere og generere idéer til fremtidige projekter.
  • Tid og sted
  • Hvornår 16. oktober 2018 til 18. oktober 2018
  • Hvor Heritage museum Jamtli, Östersund Sverige

Formål

Seminaret har til formål at skabe netværk, idéudvikle og påbegynde planlægningen af fremtidige Nordplus Voksen projekter, der vil beskæftige sig med kulturarv og ”heritage learning”. Alle projektidéer skal have et pædagogisk eller uddannelsesmæssigt fokus og kunne eksempelvis omhandle: livslang læring, social inklusion, frivilligt arbejde, integration, fællesskabsbygning mm.
Der vil dog være rig mulighed for at bidrage med egne idéer og emner, som findes relevante indenfor seminarets overordnede tema.

Deltagerne skal arbejde med bl.a. workshops og netværksaktiviteter og vil desuden opnå grundlæggende information og vejledning om Nordplus Voksen programmet, EPALE og ansøgningsprocessen.

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til institutioner og organisationer, som beskæftiger sig med voksenuddannelse og er interesserede i udveksle og udvikle metoder, materialer, værktøjer, pædagogiske tilgange og/eller potentielle måder at etablere Nordisk-Baltiske samarbejder. Seminaret er åbent for alle nordiske og baltiske lande samt Åland, Grønland og Færøerne. Der vil være deltagere fra en række forskellige organisationer, der beskæftiger sig med voksenuddannelse, eksempelvis: højskoler, museer, arkiver, erhvervsuddannelser, studenterforeninger, biblioteker mm.

Det er estimeret, at der vil være 35 deltagere inklusiv fem EPALE ambassadører.

Tilmelding

Styrelsen for forskning og uddannelse har mulighed for at sende op til 5 deltagere til kontaktseminaret. For at komme i betragtning skal du skrive en kort motiveret ansøgning gennem det nedenstående elektroniske ansøgningsskema.

Ansøgningsfrist er fredag den 14. september 2018. Vi vurderer ansøgninger og giver besked kort efter ansøgningsfristen.

Dine rejse- og opholdsudgifter vil blive dækket af Nordplus programmet.

Hvis du har praktiske spørgsmål omkring seminaret er du velkommen til at kontakte koordinator, Malene Vangdrup på mv@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. august 2018