Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Kontaktseminar: Strategiske Partnerskabsprojekter om tidlig læring

Kontaktseminar: Strategiske Partnerskabsprojekter om tidlig læring

Mød dine europæiske kollegaer og bliv inspireret til dit første eller næste Erasmus+ projekt. Sveriges Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar med råd og vejledning til din ansøgning og rig mulighed for at finde nye projektpartnere. Seminaret finder sted den 7. til 8. november 2019.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

07. november 2019 til 08. november 2019
Stockholm, Sverige

Målgruppe

Kontaktseminaret henvender sig skoleledere, lærere, beslutningstagere og andre interessenter for dagtilbudsområdet og indskolingen, der har en interesse i at indgå i et strategisk partnerskab.

Formål

Formålet med seminaret er at styrke kvaliteten af den tidlige læring gennem nye partnerskabsprojekter. Seminarets deltagere får mulighed for at møde potentielle partnere og  få eksperters råd og vejledning til at udforme en god ansøgning. Kontaktseminaret har til formål at producere projektideer til nye strategiske partnerskaber gennem inspirationsrige oplæg, deling af viden og erfaringer mellem europæiske kollegaer og ikke mindst netværksopbygning.

Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Søg senest den 16. september 2019 kl. 12.00.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det svenske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet.

Senest opdateret 13. august 2019