Gå til indhold

Arrangementer 2023

Viser 1-30 af 47 resultater
13.
december 2023
FGU-seminar: Mulighederne i Erasmus+

FGU Trekanten Boulevarden 19D 7100 Vejle

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle med interesse for internationale aktiviteter på den forberedende grunduddannelse (FGU) til seminar om mulighederne i Erasmus+.

12.
december 2023
Debatmøde I: Det danske økosystem for kunstig intelligens – balancer og barrierer

Uddannelses- og Forskningsministeriet, Børsgade 4, 1215 København K. Arrangementet bliver optaget. Du skal tilmelde dig arrangementet nedenfor for at modtage link til optagelsen.

Kunstig intelligens har potentiale til at revolutionere vores samfund. Det gælder ikke mindst for de danske forsknings- og innovationsaktører, der med brugen af kunstig intelligens forventes at kunne forøge kvaliteten, omfanget og relevansen af investeringerne i forskning og innovation.

11.
december 2023
Webinar om det nye Klyngeprogram 2025-2028

Webinar.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og sekretariatet for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse inviterer til webinar, hvor der vil blive orienteret om den kommende annoncering af et fælles klyngeprogram for 2025-2028.

06.
december 2023
Webinar: Hør om dine muligheder for tilskud fra Nordplus i 2024

Online, Zoom

Nordisk Ministerråds uddannelsesprogram Nordplus inviterer nordiske og baltiske institutioner og organisationer fra alle dele af uddannelsessektoren til at søge om tilskud til transnationalt samarbejde. Ansøgningsrunden åbnede 1. november, og der er deadline for ansøgninger 1. februar 2024.

01.
december 2023
Webinar: Indførelsen af Societal Readiness Assessment (SRA) i Horizon Europe

Zoom

Med introduktionen af Societal Readiness Assessment står inkluderingen af SSH-elementer i Horizon Europe-projekter til at blive forstærket, da man vil forsøge at indtænke samfundsparatheden for et projekt. Hvis du vil vide mere om dette, så deltag i webinaret fredag den. 1. december 2023, kl. 10:00.

22.
november 2023
Hent inspiration til internationalt uddannelsesarbejde på konference om Erasmus+

CPH Conference i DGI Byen Tietgensgade 65 1704 København

Få ny viden og bliv inspireret til arbejdet med internationalisering, læring og uddannelse, når Uddannelses- og Forskningsstyrelsen slår dørene op til konferencen ’Det gode internationale samarbejde i Erasmus+’.

16.
november 2023
Seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne

Comwell Kolding Skovbrynet 1 6000 Kolding

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne. Seminaret afholdes d. 16.-17. november 2023 på Comwell Kolding.

15.
november 2023
Webinar: Introduktion til elektronisk platform for voksenlæring (november)

Online - Zoomlink udsendes til alle tilmeldte efter deadline for tilmelding.

Webinaret vil give en kort introduktion til nogle af de mange værktøjer og funktioner på den elektroniske platform for voksenlæring - EPALE. Herunder udbredelse af projektresultater, samarbejdsmuligheder og projektpartnersøgning. Alle med interesse for voksenlæringssektoren er velkomne.

09.
november 2023
The National Space Conference 2023

University of Southern Denmark

The Ministry of Higher Education and Science, the Center for Defence, Space & Security (CenSec) and the University of Southern Denmark have joined forces to manage and develop the annual National Space Conference in 2023.

07.
november 2023
EPALE-konference 2023: Nye samarbejder i voksenlæring

Odeon, Odense. Odeons Kvarter 1 5000 Odense C

EPALE Danmark inviterer sammen med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til konference om 'Nye samarbejder i voksenlæring'. Voksenlæringssektoren har i flere år stået i en brydningstid hvor både rammer, kursister og krav ændrer sig. I år behandler EPALE-konferencen spørgsmålet om nye samarbejder.

26.
september 2023
Tilmelding til EAIE-konferencen 2023

Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam, Holland

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer videregående uddannelsesinstitutioner og deltagere til at tilmelde sig Study in Denmark-standen på årets EAIE-konference i Rotterdam, Holland.

11.
september 2023
Undervisningsprisen 2023 – prisuddeling

Operaen, København K

Uddannelses- og Forskningsministeriet hædrer inspirerende undervisere på de videregående uddannelser med Undervisningsprisen den 11. september. Der uddeles priser til årets syv vindere af Undervisningsprisen, der hver modtager 500.000 kr.

11.
september 2023
Informationsmøde om mulighederne i Det Europæiske Forskningsråd for hospitalsbaserede forskere (Engelsk)

Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, opgang 44, 2100 København Ø, Auditorium 1

Er du eliteforsker på et hospital og bedriver du grundforskning, transnational forskning eller klinisk forskning? Så er dette informationsmøde om støttemuligheder fra Det Europæiske Forskningsråd (ERC) sandsynligvis relevant for dig. Mødet finder sted mandag den 11. september, kl. 13:00-15:00.

07.
september 2023
Webinar: Hør om 'forberedende besøg' og 'studiebesøg' gennem Nordplus

Ansøgningsrunden for forberedende besøg gennem Nordplus Junior, Nordplus Voksen og Nordplus Nordens Sprog samt studiebesøg gennem Nordplus Junior åbner den 23. august 2023 og har deadline 2. oktober 2023. Tilmeld dig et af vores webinarer og hør om dine muligheder.

05.
september 2023
Workshop: EIC Pathfinder – Sådan skriver du en succesfuld ansøgning (engelsk)

Navitas – Aarhus Universitet Inge Lehmanns Gade 10 Bygning 3210, 5. sal 8000 Aarhus C

Det Europæiske Innovationsråd (EIC) er EU’s program for udvikling af banebrydende teknologier. Denne workshop giver dig indblik i den succesfulde ansøgning til EIC Pathfinder og hjælper dig til at få succes med ansøgningsprocessen. Workshoppen afholdes den 5. september 2023, kl. 10:00-14:00.

05.
september 2023
Webinar: Guide til Horizon Europe-partnerskaber

Zoom

25 % af midlerne i Horizon Europe udmøntes via partnerskaber mellem Europa-Kommissionen og offentlige og private partnere fra medlemslandene. Det sker via partnerskabernes egne F&I-programmer. Lær om partnerskabstyperne, baggrund og formål, samt hvordan man ansøger. Webinaret afholdes 5. september.

30.
august 2023
Innovation Centre (ICDK) inviterer til reception hos UFM

Uddannelses- og Forskningsministeriet, Børsgade 4, 1215 København K

Innovation Centre Denmark (ICDK) inviterer samarbejdspartnere, kunder og interessenter til reception den 30. august i Uddannelses- og Forskningsministeriet, København.

28.
august 2023
Webinar om Small-scale Partnerships i Erasmus+

Online

Få viden om, hvordan institutioner og organisationer kan søge tilskud fra Erasmus+ til 'Small-scale Partnerships' inden for skole-, voksen- og erhvervsuddannelsessektoren. Projekterne kan f.eks. fremme videndeling, kapacitetsopbygge og udvikle metoder på tværs af landegrænser.

28.
august 2023
Webinar: EIC Pathfinder – vejen til den succesfulde ansøgning (engelsk)

Zoom

Det Europæiske Innovationsråd (EIC) er EU’s program for udvikling af banebrydende teknologier. Webinaret præsenterer Pathfinder-instrumentet, førstehåndserfaringer med at skrive en succesfuld Pathfinder-ansøgning og detaljer om arbejdsprogrammet 2023. Webinaret afholdes mandag den 28. august 13-15.

26.
juni 2023
Webinar: Introduktion til elektronisk platform for voksenlæring (juni)

Online - Zoomlink udsendes til alle tilmeldte efter deadline for tilmelding.

Webinaret vil give en kort introduktion til nogle af de mange værktøjer og funktioner på den elektroniske platform for voksenlæring - EPALE. Herunder udbredelse af projektresultater, samarbejdsmuligheder og projektpartnersøgning. Alle med interesse for voksenlæringssektoren er velkomne.

13.
juni 2023
Event: Kapital fra EU til startups og SMV’er

Dansk Erhverv Børsen Slotholmsgade 1217 København K

Startups og SMV’er har mange muligheder for at søge økonomisk støtte fra EU. Hør om organisationer, der kan hjælpe dig videre i ansøgningsprocessen og mød iværksættervirksomheder, der fortæller om deres erfaringer. Eventet afholdes den 13. juni 2023 i Dansk Erhverv i København.

13.
juni 2023
Webinar: Excellente postdoc-midler fra Horizon Europe (Engelsk)

Zoom

Lyt med og få overblik over mulighederne for at søge excellente postdoc-midler i Horizon Europe. Vi vil bl.a. dykke ned i mulighederne for yngre forskere i Marie Skłodowska-Curie-programmet (MSCA) og i Det Europæiske Forskningsråd (ERC). Webinaret finder sted tirsdag den 13. juni kl. 10:00-11:00.

12.
juni 2023
Webinar: Kræftmissionen – det skal du vide om missionen (engelsk)

Zoom

Webinaret præsenterer Kræftmissionen og danske institutioners muligheder for at søge midler til konkret forskning og implementering. Vil du vide mere om dette og om førstehåndserfaringer fra to danske projekter, som modtager midler fra missionen, så deltag i webinaret den 12. juni, kl. 13-15:00.

26.
maj 2023
Er du klar til Champions Leagues for SMV'er?

DTU Science Park Diplomvej 372 2800 Kgs. Lyngby

SMV'er, der vil opskalere morgendagens innovationer, kan kvalificere sig til EIC Accelerator og en præmie på 2,5 mio. euro . Lær hvilke typer virksomheder, der har mulighed for at være med og mød virksomheder, der har succes i EIC Accelerator. Eventet finder sted d. 26. maj på DTU Science Park

Handlinger tilknyttet webside