Gå til indhold

Udvalgte nyheder fra før 3. oktober 2011

Viser 1-22 af 22 resultater
Informationsmøde om DFF's efterårsopslag 2011 på RUC

Det Frie Forskningsråds sekretariat afholder informationsmøde for at informere om Det Frie Forskningsråds efterårsopslag 2011. Målgruppen for mødet er primært forskerstøtteenheder og lignende på institutionerne i de pågældende lokalområder. Alle andre med interesse i opslaget er også velkomne.

Informationsmøde om DFF's efterårsopslag 2011 på SDU

Det Frie Forskningsråds sekretariat afholder informationsmøde for at informere om Det Frie Forskningsråds efterårsopslag 2011. Målgruppen for mødet er primært forskerstøtteenheder og lignende på institutionerne i de pågældende lokalområder. Alle andre med interesse i opslaget er også velkomne.

Informationsmøde om DFF's efterårsopslag 2011 på KU

Det Frie Forskningsråds sekretariat afholder informationsmøder for at informere om Det Frie Forskningsråds efterårsopslag 2011. Målgruppen for møderne er primært forskerstøtteenheder og lignende på institutionerne i de pågældende lokalområder. Alle andre med interesse i opslaget er også velkomne.

Informationsmøde om DFF's efterårsopslag 2011 på AU

Det Frie Forskningsråds sekretariat afholder infomøde for at informere om Det Frie Forskningsråds efterårsopslag 2011. Målgruppen for møderne er primært forskerstøtteenheder og lignende på institutionerne i de pågældende lokalområder. Alle andre med interesse i opslaget er også velkomne.

Informationsmøde om DFF's efterårsopslag 2011 på AAU

Det Frie Forskningsråds sekretariat afholder infosmøde for at informere om Det Frie Forskningsråds efterårsopslag 2011. Målgruppen for møderne er primært forskerstøtteenheder og lignende på institutionerne i de pågældende lokalområder. Alle andre med interesse i opslaget er også velkomne.

Det Frie Forskningsråds efterårsopslag 2011 er nu på gaden

Efterårsopslaget er sidste chance for at få del i de godt 1,1 mia. kr., som rådet uddeler til dansk forskning i 2011. Det er muligt at søge postdocstipendier, Sapere Aude: DFF-Ung Eliteforsker og mere inden for alle videnskabelige områder. Læs opslaget på fi.dk/dff.

Det Frie Forskningsråd | Natur og Univers uddeler fem Steno-stipendier

En håndfuld unge talenter får i dag et spark i den rigtige karriereretning. Med hver sit Steno-stipendie skal de forske i emner som polynomiumsligninger, stoffets tilstand efter Big Bang, samspillet mellem planter og frugtædende dyr og membranproteiner. Og ikke mindst datering af kinesisk støv.

Penkowa-sagen, Det Frie Forskningsråd og EliteForsk-prisen

Bestyrelsen for Det Frie Forskningsråd finder ikke, at der i materialet om Penkowa-sagen er grundlag for Kammeradvokatens påstand om, at Det Frie Forskningsråd af Københavns Universitet var informeret om, at der forelå en politianmeldelse af Milena Penkowa.

Om henvendelsen til Folketingets Ombudsmand

Departementschef Uffe Toudal Pedersen har følgende kommentar til Ulla Feldt-Rasmussens og Søren Laurbergs henvendelse til Folketingets Ombudsmand.

Nyt formandskab for Det Frie Forskningsråd | Sundhed og Sygdom

Klinisk professor, overlæge, dr.med. Niels Borregaard er pr. 1. januar i år tiltrådt som ny formand i Det Frie Forskningsråd | Sundhed og Sygdom (FSS). Han afløser professor, dr. med. Lars Fugger. Samtidig er professor, overlæge, dr.med. Jørgen Frøkiær tiltrådt som næstformand.

De anonyme henvendelser om forskningsråd i 2009

Der har gennem den seneste tid været debat om 30 anonyme spørgsmål om et forskningsråd, som tidligere videnskabsminister Helge Sander bad Videnskabsministeriet om at besvare. De centrale dokumenter vedrørende den sag offentliggøres nu.

Styrket internationalisering i Det Frie Forskningsråd

Den nye forskningsrådslov er netop trådt i kraft. Dermed internationaliseres Det Frie Forskningsråd med flere udenlandske bedømmere af rådets ansøgninger. Samtidig udpeges 22 nye medlemmer.

Handlinger tilknyttet webside