Gå til indhold

Tilskudsmuligheder i Erasmus+ for ungdomsorganisationer

Kom til informationsmøde og bliv klar til at søge om projektstøtte fra Erasmus+ til jeres arbejde med unge mellem 13 og 30 år.
  • Tid og sted
  • Hvornår 14. august 2024 fra 15:00 til 16:30
  • Hvor Online (Zoom)

Målgruppe

Informationsmødet henvender sig til organisationer og institutioner, som arbejder med ikke-formel og uformel læring blandt unge mellem 13 og 30 år.

Informationsmødet er især relevant for jer, som endnu ikke har erfaring med Erasmus+, og som gerne vil høre mere om, hvordan I kommer i gang.

Hvad får I ud af at deltage i infomødet?


På informationsmødet fortæller Uddannelses- og Forskningsstyrelsen om mulighederne for at søge om tilskud til følgende projekttyper:


Vi kommer ind på, hvilke aktiviteter I kan søge om tilskud til, hvilke lande I kan samarbejde med, hvordan satserne for tilskud ser ud, og hvordan I indsender en ansøgning. Vi vil også give eksempler på projekter, som er gennemført med støtte fra Erasmus+, ligesom der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Ved mødets afslutning har I fået et overblik over tilskudsmulighederne, og I vil være godt klædt på til at påbegynde ansøgningsprocessen. Næste ansøgningsfrist er 1. oktober 2024 kl. 12.00.

Bemærk, at der ud over ovennævnte projekttyper også er mulighed for at ansøge om tilskud til ’Samarbejdsprojekter’ for ungdomsorganisationer, og at der bliver afholdt særskilte informationsmøder om denne mulighed.


Tilmelding


Tilmeldingsfristen er d. 7. august 2024 kl. 12.00. Alle tilmeldte vil senest dagen før informationsmødet modtage et Zoom-link.

Kontakt

Line Katja Mex-Jørgensen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 06
Email: lkmj@ufm.dk
Mai Hostrup Brunse
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 01
Email: mhb@ufm.dk

Afsendere