- Kontakt
-
Torsten Asmund SørensenFuldmægtigTlf.: +45 72 31 86 25Email: toso@ufm.dk
-
Mikkel Bech LiengaardFuldmægtigTlf.: +45 72 31 78 01Email: mbli@ufm.dk
Forsøgs- og udviklingsprojekter i regi af VEU-trepart
Til trepartsaftalens udviklingsprogram har VEU-arbejdsgruppen uddelt bevillinger til initiativer, der bidrager til mere fleksible, responsive og relevante efteruddannelsesudbud.
I 2018 modtog følgende projekter støtte:
- Københavns Professionshøjskole og Professionshøjskolen Absalon: Udvikling af fagspecifikke kurser for medarbejdere og ledere på det fritidspædagogiske område (slutrapport) (pdf)
- Professionshøjskolen Absalon: Digital kommunikation og samarbejde mellem borgere og sundhedsprofessionelle - udvikling af uddannelsespakke og kompetenceløft af undervisere (slutrapport) (pdf)
- VIA University College og Erhvervsakademi Aarhus: Udvikling af forsøg med åbne og fleksible digitale læringsforløb på akademi- og diplomuddannelsen i ledelse (slutrapport) (pdf)
- Københavns Erhvervsakademi (KEA): Udvikling af særskilte moduler inden for det tekniske område (slutrapport) (pdf)
- Danmarks Medie- og Journalisthøjskole: Efteruddannelsesforløb i kunstig intelligens og blockchain: De nye teknologier til medier, kommunikation og design i teori og praksis
- IT-vest: Udvikling af fleksibel masteruddannelse i informatik-undervisning m.m.
- MARTEC og Marstal Navigationsskole: Fleksibelt udbud af skibsføreruddannelsen – også som videregående VEU
- Professionshøjskolen Absalon: Samarbejde mellem fagprofessionelle og pårørende for mennesker med psykisk nedsat funktionsevne
- SmartLearning: Nye undervisnings- og eksamensformer på efteruddannelse
- University College Lillebælt: Vertikal vejledningsmetode målrettet rekruttering på videregående VEU med overlapning til erhvervsrettet VEU.
I 2019 modtog følgende projekter støtte:
- Erhvervsakademi Aarhus og Aarhus Maskinmesterskole: Digital understøttelse af arbejdsformer på videregående VEU.
- Professionshøjskolen Absalon i samarbejde med Sorø kommune og Autismecenter Storstrøm: Mestring af egen digitalisering. Udvikling af et digitaliseringsmindset blandt velfærdsprofessionelle.
- University College Nordjylland, VIA University College, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og Professionshøjskolen Absalon: Biometriske værktøjer til brug i kvalificering af indsatser i den digitale omstilling.
I 2020 modtog følgende projekter støtte:
- Københavns Professionshøjskole i samarbejde med ITU og Hvidovre Kommune: Udvikling af undervisningsmateriale om brug af data i professionsudøvelsen.
- UCL Professionshøjskole og Erhvervsakademi: Understøttelse af grøn omstilling i virksomheder.
- Aarhus Universitet i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet, Syddansk Universitet og Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI): Masteruddannelse i bæredygtigt byggeri.
- VIA University College i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og Erhvervshus Midtjylland: Bæredygtig kompetenceudvikling til SMV'er.
- SmartLearning i samarbejde med erhvervsakademierne, HK og Teknisk Landsforbund: Skalerbare leverancemodeller med særligt fokus på byggeri.
- University College Nordjylland act2learn i samarbejde med Hjørring Kommune og CompetencySpace: Behovsdrevet udvikling af VVEU til grundskolelærere inden for digital undervisning.
Senest opdateret
17. december 2020