Gå til indhold

Arrangementer i 2014

Viser 1-57 af 57 resultater
11.
december 2014
Odense: Informationsmøde om tilskud til europæiske og nordiske skoleprojekter

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer interessenter fra børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser til informationsmøde om mulighederne for at søge tilskud til europæiske såvel som nordiske projekter igennem Erasmus + og Nordplus Junior .

11.
december 2014
Konference om socialt ansvarlig forskning

Festsalen på Københavns Universitet, Frue Plads 4 1168 København K.

Uddannelses- og Forskningsministeriet inviterer til debat om, hvordan vi sikrer samklang mellem forskningen og samfundets værdier. Det sker på konferencen om socialt ansvarlig forskning (Responsible Research and Innovation - RRI).

01.
december 2014
København: Informationsmøde om tilskud til voksenuddannelsesprojekter i EU og Norden

Københavns Tekniske Skole – Afdeling Frederiksberg, Festsalen Julius Thomsens Gade 5 - 1974 Frederiksberg C

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer repræsentanter fra alle organisationer, som arbejder med voksenlæring og folkeoplysning, til informationsmøde om mulighederne for at søge tilskud til europæiske såvel som nordiske projekter igennem Erasmus + og Nordplus Voksen.

27.
november 2014
Konference om internationalisering og kvalitet i uddannelserne

DGI Byen, København

Hvordan kan europæisk uddannelsessamarbejde bidrage til at øge kvaliteten i uddannelserne og i de danske læringsmiljøer? Det er omdrejningspunktet på konferencen Internationalisering og kvalitet i uddannelserne – inspiration fra det europæiske uddannelsessamarbejde. Deltagelse er gratis.

24.
november 2014
Vejle: Informationsmøde om tilskud til voksenuddannelsesprojekter i EU og Norden

Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer repræsentanter fra alle organisationer, som arbejder med voksenlæring og folkeoplysning, til informationsmøde om mulighederne for at søge tilskud til europæiske såvel som nordiske projekter igennem Erasmus + og Nordplus Voksen.

10.
november 2014
Forskningsmødet 2014

Hotel Koldingfjord, Fjordvej 154, 6000 Kolding

Uddannelses- og forskningsministeren har inviteret cirka hundrede centrale aktører fra forsknings- og innovationsverdenen til Forskningsmødet 2014.

31.
oktober 2014
Aarhus: Seminar om vejledning med globalt udsyn - Fokus på erhvervsuddannelserne

Scandic City, Østergade 10, 8000 Aarhus C

Vi følger op på tidligere års kurser for vejledere og tilbyder i år to seminarer i oktober i København og Aarhus. Sidste år udtrykte mange deltagere ønske om at høre mere om de internationale muligheder for erhvervsskoleeleverne, så det retter vi fokus mod i år.

28.
oktober 2014
København: Seminar om vejledning med globalt udsyn - Fokus på erhvervsuddannelserne

Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V.

Vi følger op på tidligere års kurser for vejledere og tilbyder i år to seminarer i oktober i København og Aarhus. Sidste år udtrykte mange deltagere ønske om at høre mere om de internationale muligheder for erhvervsskoleeleverne, så det retter vi fokus mod i år.

10.
oktober 2014
Kulturnatten i Uddannelses- og Forskningsministeriet 2014

Mød Danmarks sejeste velfærdsrobotter, og kom ombord på Skoleskibet Georg Stage. Smag gastronomiske køkkenmirakler og bæredygtigt øl. Tal med Danmarks første astronaut, og tag en selfie med uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen i 3D. Og gå ikke glip af Store Nørd.

29.
september 2014
Mønsterbryderdag

KEA Nørrebro Campus, København

Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen inviterer sammen med sit mønsterbryderkorps til en eftermiddag i idégenereringens tegn

25.
september 2014
Konference: Gennem sproget ud i verden

København

Erhvervslivet har i stigende grad behov for medarbejdere, der kan begå sig på den globale scene. Derfor sætter konferencen "Kommunikative udfordringer - Gennem sproget ud i verden" fokus på fremmedsprogskompetencer i uddannelse og erhvervsliv. Deltagelse i konferencen er gratis.

15.
september 2014
Unikt seminar om forskning og innovation i Kina

København, Eigtveds Pakhus

Kina har med massive investeringer i viden og uddannelse gennem de seneste 30 år satset målrettet på at udvikle Kina til et vidensamfund og Kina er nu den hurtigst voksende forskningsnation i moderne tid. Et seminar i København belyser de seneste tendenser og de danske muligheder i Kina.

01.
september 2014
Århus: Rådsmedlemmer fra Det Frie Forskningsråd | Kultur og Kommunikation afholder fagligt informationsmøde

Aarhus Universitet, Konferencecentret i Studenternes hus, Frederik Nielsens vej 2-4, bygning 1421-1422, mødelokale vil fremgå af infoskærmene i konferencecentret

Kom og hør om om rådets opgaver og arbejde med at behandle ansøgninger i forbindelse med Opslag E2014 og F2015. Mødet retter sig primært mod forskere, der arbejder inden for humaniora.

23.
juni 2014
ESOF-session ’New trends in international science policy’

Pompeisalen, Carlsberg Akademi, Bryggerhesten 3, 1799 København V

Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFIR) afholder ESOF-session om nye tendenser i international forskningspolitik. Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen og særlige forskningsrådgivere for regeringerne i New Zealand og UK deltager blandt andre i sessionen.

21.
juni 2014
Science in the City Festivalen

Science in the City er en videnskabsfestival for familier, studerende og for alle, der ikke kan lade være med at undre sig.

21.
juni 2014
ESOF2014

Uddannelses- og Forskningsministeriet er i år vært for ESOF2014 konferencen, som afholdes fra den 21.-26. juni i Carlsberg Byen i hjertet af København.

13.
juni 2014
Seminar om DESCA 2020-aftalen

I de fleste Horizon 2020-projekter skal partnerne udarbejde en konsortieaftale, og DESCA 2020 forventes at blive den foretrukne skabelon. På seminaret gennemgår direktør Annika Thies, Helmholtz Association, den nye DESCA-aftale. Seminaret finder sted den 13. juni 2014 på DTU Ballerup Campus.

14.
maj 2014
Mød pionererne inden for digital undervisning

Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 18, København K

Kan man lave biokemiske forsøg i et virtuelt laboratorium, helt uden giftige dampe? Deltag i konferencen EDUdisrupt den 14. maj i København og bliv klogere på fremtidens virtuelle undervisningsmetoder.

14.
maj 2014
Kom og hør, hvordan Google printer din næste smartphone

Bella Center, København

Forestil dig, at du kan printe din egen smartphone på en 3D printer, tilføje lige præcis de komponenter, du har brug for og selv designe dem. Dette er et af mange sandsynlige fremtidsscenarier for 3D-print, som Daniel Makoski, Designchef hos Google ATAP, er talsmand for.

28.
april 2014
Uddannelsesmødet 2014

Den 28.-29. april inviterer uddannelses- og forskningsministeren repræsentanter for alle videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige interessenter på området til det årlige Uddannelsesmøde.

24.
april 2014
Forskningens Døgn 2014

Tre døgn fyldt med forskning – for alle

01.
april 2014
Temakonference om Digital Humaniora

Tilmeld dig nu Det Frie Forskningsråd | Kultur og Kommunikations årlige temakonference, som denne gang omhandler de udfordringer og muligheder for den humanistiske forskning, der udspringer af nye digitale hjælpemidler, data og infrastruktur.

28.
marts 2014
Konference: JPI Healthy Diet for a Healthy Life

Fredag den 28. marts 2014 afholder "JPI Healthy Diet for a Healthy Life" en stor konference i Bruxelles, hvor initiativets implementeringsplan præsenteres. Konferencen er en direkte opfølgning på JPI HDHL konferencen i 2012, hvor initiativets strategiske forskningsdagsorden blev præsenteret.

10.
marts 2014
Det Strategiske Forskningsråds årsdag 2014

Under temaet strategisk forskning i et globalt perspektiv inviterer Det Strategiske Forskningsråd til en årsdag, der markerer 10 år med strategisk forskning. Keynote speaker er Dr. Jennifer Barnes, University of Cambridge, og på dagen overrækkes årets Strategic Research Awards.

26.
februar 2014
Workshop om ansøgning til Strategiske Partnerskaber i Erasmus+: Erasmus

Hør om erfaringer med ansøgninger til større LLP-Erasmusprojekter, og hvad der skulle til for at få en ansøgning igennem. Få nærmere information om ansøgningsskemaet og diskutér ideer og udfordringer med andre ansøgere. Lær om bedømmelseskriterier og om en ansøgning set med vurderingseksperters øjne

Handlinger tilknyttet webside