Gå til indhold

Arrangementer i 2016

Viser 1-61 af 61 resultater
13.
december 2016
Aarhus: Informationsmøde om tilskud til voksenuddannelsesprojekter i EU og Norden

VUC Aarhus Dalgas Avenue 2, 8000 Aarhus C Vi gør opmærksom på, at der desværre ikke er nogen P-pladser tilknyttet VUC Aarhus.

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer repræsentanter fra alle organisationer, som arbejder med voksenlæring og folkeoplysning, til informationsmøde om mulighederne for at søge tilskud til europæiske såvel som nordiske projekter igennem Erasmus+ og Nordplus Voksen.

08.
december 2016
Konference: Uddannelsesindsatser for voksne flygtninge

Scandic Copenhagen Vester Søgade 6 1601 København V

Hør, hvordan der arbejdes med uddannelsesindsatser for voksne flygtninge i praksis, lær om vurdering af udenlandske uddannelser, bliv klogere på hvilke forudsætninger og baggrunde voksne flygtninge har, og hvor du kan finde viden og eksempler , som du kan bruge i dit eget arbejde.

05.
december 2016
København: Informationsmøde om tilskud til nordiske og europæiske uddannelsesprojekter inden for børnehave, grundskole og ungdomsuddannelse

Styrelsen for Videregående Uddannelser - Nationalagentur for Erasmus+ og Nordplus, Bredgade 43, 1260 København K.

Arbejder du med dagtilbud, grundskoler eller ungdomsuddannelser, og ønsker du at styrke den internationale dimension i din institution? Du kan søge om tilskud til efteruddannelse eller partnerskaber i europæisk eller nordisk regi fra programmerne Erasmus+ og Nordplus Junior – kom og hør nærmere!

02.
december 2016
Præsentation af Ph.d.- program ved det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze

Københavns Universitet, Studiestræde 6, 1. sal, 1455 København K.

Den 2. december 2016 afholder det Europæiske Universitetsinstitut arrangement på Københavns Universitet. Her vil Urška Šadl, Professor of Law in the Department of Law fra det Europæiske Universitetsinstitut (EUI) i Firenze præsentere instituttets ph.d.- program.

22.
november 2016
Invitation: Bliv innovativ med Sydtyskland

Syddansk Universitet, SDU Cortex-Lab (Videnbyen), Cortex Park 26, 5230 Odense M

Bliv inspireret af Bayerns erhvervsudvikling og mød tre tyske sektoreksperter med unik viden om, hvordan danske virksomheder kommer ind på det sydtyske marked. Alle er velkomne.

22.
november 2016
Konference: International rekruttering

Aarhus Universitet, bygning 1632-201, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C.

Hvordan kan danske universiteter blive bedre til at rekruttere internationalt, og hvad kræver det af institutionerne, hvis de skal kunne udnytte fordelene ved at ansætte dygtige udenlandske forskere? Det vil denne konference om International rekruttering og fastholdelse forsøge at give svar på.

20.
november 2016
Invitation til Nordplus kontaktseminar i København

Uddannelsesinstitutioner- og organisationer med interesse for det nordiske og baltiske uddannelsessamarbejde inviteres til kontaktseminar den 20. til 22. november 2016 i København. Seminaret afholdes i anledningen af en ny programperiode med start 2017 for Nordplus programmet.

17.
november 2016
København: Det Frie Forskningsråds festforelæsning Vov at vide

AU, Campus Emdrup, bygning A, Festsalen Tuborgvej 164 2400 København NV

Hvordan får vi bedre og billige batterier? Hvad er årsagen til tidlig pubertet? Og hvordan påvirker de politiske partier vores holdninger? Det svarer forskere støttet af Det Frie Forskningsråds Sapere Aude initativ – Vov at vide – på til festforelæsninger i København og Århus.

17.
november 2016
Konference om udviklingen af en national strategi for sprog i uddannelserne

Nationalmuseet Prinsens Palæ, Ny Vestergade 10 1471 København K

Har du interesse for regeringens kommende sprogstrategi? Uddannelses- og Forskningsministeriet afholder i samarbejde med Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling en konference om sprogstrategien torsdag d. 17. november 2016 på Nationalmuseet.

11.
november 2016
København: Informationsmøde om tilskud til voksenuddannelsesprojekter under Erasmus+

Uddannelses- og Forskningsministeriet Børsgade 4, København K

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer repræsentanter fra alle organisationer, som arbejder med voksenlæring og folkeoplysning, til informationsmøde om mulighederne for at søge tilskud til europæiske projekter igennem Erasmus+.

09.
november 2016
Konference om energieffektiviseringer på de selvejende uddannelsesinstitutioner

Syddansk Erhvervsskole Petersmindevej 1F 5000 Odense C

Uddannelses- og Forskningsministeriet afholder d. 9. november 2016 en energikonference, der er målrettet bygningsansvarlige på de selvejende uddannelsesinstitutioner. Konferencen er et led i ministeriets indsats for at styrke videndeling om energieffektiviseringspotentialer inden for sektoren.

08.
november 2016
Nordic Venture Forum 2016

Radission Blu Falconer Hotel, Falkoner Alle 9, 2000 Frederiksberg, Danmark

Den 8. november 2016 afholdes det 14. Nordic Venture Forum på Radission Blu Falconer Hotel.

03.
november 2016
Industri 4.0 – globale muligheder i digitaliseringens tidsalder

Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

Digitaliseringen buldrer frem, og Industri 4.0 er på alles læber. Sammen med Udenrigsministeriet afholder Uddannelses- og Forskningsministeriet en international konference, hvor der stilles skarpt på de muligheder, digitaliseringen og Industri 4.0. bringer med sig.

02.
november 2016
Forskningskonference 2016: Når internationalisering fører til excellent forskning

Axelborgsalen, Vesterbrogade 4A, 1620 København V

Den 2. november 2016 er Det Frie Forskningsråd vært ved en konference om internationalisering og excellence i forskningen med fokus på de faktorer, der skaber excellent forskning og styrker forskernes mobilitet og karriere internationalt.

01.
november 2016
Konference: Tiltrækning af internationale forskningsmidler

Uddannelses- og Forskningsministeriet, Børsgade 4, København K

Styrelsen for Forskning og Innovation og Tænketanken DEA inviterer hermed til debat om tiltrækning af internationale forskningsmidler.

31.
oktober 2016
Informationsdag om Den Internationale Dimension i Erasmus+

Hotel Crown Plaza. Ørestads Boulevard 114-118, 2300 København S

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til informationsdag om mulighederne for tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter med lande uden for Europa gennem Erasmus+ Den Internationale Dimension. Mødet henvender sig til de videregående uddannelser.

27.
oktober 2016
Invitation: Officiel åbning af Danmarks nye innovationscenter i Israel

Eigtveds Pakhus, Sal III, Udenrigsministeriet, København

Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs åbner sammen med udenrigsminister Kristian Jensen det nye danske innovationscenter i Tel Aviv, Israel. Centeret bliver det syvende danske innovationscenter og tilføjes dermed i rækken af danske innovationshubs verden over.

14.
oktober 2016
Kulturnatten i Uddannelses- og Forskningsministeriet 2016

Bredgade 40, 1216 København K

Sidste år hev vi hele universet ned i vores hus. I år skruer vi tiden frem og stiller skarpt på fremtidens store spørgsmål. Er der plads til bamser i fremtiden? Bliver store nørder større? Kan du bygge en robot på under et minut? Og må man flyve med droner efter en klimavenlig øl?

12.
oktober 2016
Aarhus: Det Frie Forskningsråds festforelæsning Vov at Vide

Stakladen, Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus

Hvordan får vi bedre og billige batterier? Hvad er årsagen til tidlig pubertet? Og hvordan påvirker de politiske partier vores holdninger? Det svarer forskere støttet af Det Frie Forskningsråds Sapere Aude initiativ – Vov at vide – på til festforelæsninger i Aarhus og København.

23.
september 2016
Offentliggørelse af Danmarks dronestrategi

Syddansk Universitet, Det Tekniske Fakultet, Campusvej 55, 5230 Odense

Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs offentliggør Danmarks første dronestrategi

19.
september 2016
Cluster Matchmaking Conference

Warszawa, Polen

Europas største matchmaking for klynger afholdes i disse dage i Warszawa og skal bane vejen for internationale samarbejdspartnere og eksportmuligheder for danske SMV’er.

15.
september 2016
Matchmaking Day for skovbrug-, landbrug-, miljø- og energisektorerne

Vantaa, Finland

Vil du styrke dit professionelle netværk og få ideer til en succesfuld ansøgning? Få mulighed for begge dele, når SNS og NKJ inviterer til Matchmaking Day den 15. september i Vantaa, Finland. Målet med dagen er at skabe grundlaget til et kommende netværks-call til en samlet værdi af 600.000 SEK.

09.
september 2016
Top Talent i Brasilien

Brasilien

Det danske innovationscenter i São Paulo er for fjerde gang vært for Top Talent i Brasilien.

02.
september 2016
Invitation: Rummet tur-retur

Nationalmuseet, Prinsens Palæ, Ny Vestergade 10, 1471 København K

Vil du være med til at fejre etårsdagen for Andreas Mogensens rumfærd? Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs inviterer til et festligt arrangement på Nationalmuseet, hvor Andreas Mogensen fortæller om sin mission i rummet og returnerer det danske flag, som har været i rummet tur-retur.

17.
juni 2016
Mød Det Frie Forskningsråd på Folkemødet - "Megatrends – er dansk forskning gearet til fremtiden?"

K35 Grønbechs Hotel - Kirkepladsen Restauranten Vinkelstræde 2, 3700 Allinge

Globale samfundsudfordringer som øget migration, miljøkatastrofer og ny teknologi står i kø. Er dansk forskning på forkant med de nyeste megatrends? Vi går tæt på løsninger og synergier i dansk forskning, når debatten ruller og klorofylkagen serveres på Altingets hotel

16.
juni 2016
Folkemødet: Mød innovationsnetværk og Godkendt Teknologisk Service

Teltplads A33 på Danchells Anlæg i Allinge på Bornholm

I Danmark er der masser af muligheder og potentiale for at finde på nye løsninger, produkter og teknologier. Men griber vi mulighederne? Er der de rette vilkår? Er der uudnyttet potentiale? Det sætter vi til debat under årets Folkemøde på Bornholm.

09.
juni 2016
DFiR-konference 2016: Viden i Verdensklasse

Axelborgsalen, Vesterbrogade 4A, 1620 København V

Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) inviterer den 9. juni 2016 til en konference med fokus på årsagerne til, at dansk forskning ligger internationalt højt. DFiR vil på baggrund af sine analyser præsentere en række anbefalinger til, hvordan det høje niveau opretholdes og udbygges.

28.
april 2016
Odense: Invitation til workshop om rumstrategi

Styrelsen for Forskning og Innovation inviterer forskere, virksomheder og myndigheder til workshop om den kommende danske rumstrategi.

28.
april 2016
Uddannelsesmødet 2016

Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs har inviteret repræsentanter for hele den videregående uddannelsessektor til Uddannelsesmødet 2016.

25.
april 2016
Forskningens Døgn 2016

Uge 17 står i forskningsformidlingens tegn. Fra den 25. april og en uge frem afvikles Forskningens Døgn for 12. gang med et væld af arrangementer landet over.

25.
april 2016
Åbning af Forskningens Døgn 2016

Med H.K.H. Kronprinsessen og uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs i spidsen skydes Forskningens Døgn 2016 i gang med et festligt åbningsevent på Statens Naturhistoriske Museum .

06.
april 2016
Workshop om national dronestrategi

Videnbyen, Cortex Park 26, 5230 Odense M

Styrelsen for Forskning og Innovation afholder workshop om national strategi for udvikling og anvendelse af droner

31.
marts 2016
Informationsmøde om Erasmus+ VET Mobility Charter

Syddansk Erhvervsskole, Petersmindevej 1F, Odense

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til informationsmøde om VET Mobility Charter torsdag den 31. marts 2016.

11.
marts 2016
Seminar om udenlandske adgangsgivende eksaminer

Cphbusiness Søerne, Nansensgade 19, 4. sal, 1366 København K

For studieadministrative medarbejdere ved de videregående uddannelsesinstitutioner

29.
februar 2016
København: Skriveseminar for voksenuddannelse og folkeoplysning - Få hjælp til din partnerskabsansøgning til Erasmus+

Styrelsen for Videregående Uddannelser Bredgade 43 DK-1260 København K Lokale A og B

Vi hjælper koordinatorer inden for voksenuddannelse og folkeoplysning videre med ansøgninger om tilskud til Erasmus+ Strategiske Partnerskaber (Key Action 2). Deltag i skriveseminaret og få svar på dine spørgsmål til ansøgningsskemaet. Tilmeldingsfristen er den 24. februar 2016.

25.
februar 2016
EliteForsk-konferencen 2016

Ny Carlsberg Glyptoteks Festsal, Dantes Plads 7, 1556 København V.

På EliteForsk-konferencen 2016 uddeler H.K.H. Kronprinsesse Mary og uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen fem EliteForsk-priser til fremragende forskere i Danmark. Desuden hædres modtagere af prestigefyldte bevillinger fra Det Frie Forskningsråd og Det Europæiske Forskningsråd.

23.
februar 2016
København: Skriveseminar for videregående uddannelser - Få hjælp til din partnerskabsansøgning til Erasmus+

Styrelsen for Videregående Uddannelser Bredgade 43, lokaler A & B 1260 København K

Vi hjælper koordinatorer inden for de videregående uddannelser videre med ansøgninger om tilskud til Erasmus+ Strategiske Partnerskaber (Key Action 2). Deltag i skriveseminaret og få svar på dine spørgsmål til ansøgningen. Tilmeldingsfristen er den 12. februar 2016.

04.
februar 2016
Fra Startup til International Scaleup

Ingeniørhuset i København, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Kom med til et spændende netværksevent for startups, som afholdes af Innovation Centre Denmark i samarbejde med IDA med titel Fra Startup til International Scaleup.

04.
februar 2016
Dialogmøde om nyt bevillingssystem

Hotel Scandic Copenhagen

Uddannelses- og Forskningsministeriet afholder torsdag den 4. februar 2016 kl. 9.30-12.00 et dialogmøde om et nyt bevillingssystem for de videregående uddannelser.

27.
januar 2016
Workshop om national køreplan for det europæiske forskningsrum

Styrelsen for Forskning og Innovation, Kantinen, Bredgade 40, 1260 København K.

Styrelsen for Forskning og Innovation inviterer interesserede aktører til en workshop, som skal kickstarte arbejdet med en national køreplan for det europæiske forskningsrum (ERA) 2016-2020. Kom og giv dit besyv med på workshoppen om den kommende danske ERA-plan den 27. januar 2016 i København.

Handlinger tilknyttet webside