Comwell Kolding Skovbrynet 1 6000 Kolding
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne. Seminaret afholdes d. 20-21. november 2024 på Comwell Kolding.
Comwell Kolding Skovbrynet 1 6000 Kolding
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne. Seminaret afholdes d. 20-21. november 2024 på Comwell Kolding.
Radisson Blu, Amager Boulevard 70, 2300 København S.
Danmark er nr. 1. på EU’s liste over de mest innovative medlemslande. På konferencen dykker vi ned i, hvordan det afspejler sig i dansk deltagelse i Horizon Europes innovationsrettede programmer med afsæt i ny rapport. Konferencen afholdes d. 11. november 2024 i København. Der er ikke flere pladser.
København
Lær mere om Erasmus+-aktionen kapacitetsopbygning inden for sektorerne videregående uddannelse og erhvervsrettet grund- og efteruddannelse og del erfaringer med nordiske kollegaer og interessenter fra nordiske uddannelsesinstitutioner.
Scandic Sluseholmen Molestien 11 København SV
Deltag i DFIR’s årskonference og bliv klogere på, hvordan danske kommuner kan komme i tættere samspil med forskning og innovation på de store velfærdsområder.
Odeon, Odense. Odeons Kvarter 1 5000 Odense C
Kom med, når Uddannelses - og Forskningsstyrelsen inviterer til konference om trivsel og ungefællesskaber.
Online - link fremsendes dagen før webinaret
Webinar om alle de muligheder for disseminering (Erasmus+ og Nordplus), som den gratis elektroniske platform for voksenlæring, EPALE (Electronic Platform for Adult Learning in Europe) giver.
Online, Zoom.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til webinar, hvor de grundlæggende funktioner i Beneficiary Module for KA2-projekter gennemgås.
Zoomwebinar
Er du interesseret i at afsøge mulighederne for EU-funding fra Digital Europe og Horizon Europes klynge 4: Det digitale område, industrien og rummet? Ønsker du at lære mere om, hvilke muligheder, der kan være for EU-funding for din virksomhed? Så deltag i webinaret den 24. september kl. 9:30-11:30.
Ungdomshuset, Nørregade 60, 3. sal., 5000 Odense C.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til skrivecafé forud for ansøgningsfristen for Erasmus+ ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps (Solidaritetsprojekter).
VIA University College, Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, Lokale: BE2.01
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til skrivecafé forud for ansøgningsfristen for samarbejdsprojekter.
Sønderborg, Danmark.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til internationalt seminar om kvalitetssikring inden for jobshadowing-aktiviteter.
Zoom
Ansøgningsrunden for forberedende besøg gennem Nordplus Junior, Nordplus Voksen og Nordplus Nordens Sprog samt studiebesøg gennem Nordplus Junior åbner den 23. august 2024 og har deadline 1. oktober 2024. Tilmeld dig et af vores webinarer d. 30. august eller d. 5. september og hør om dine muligheder
Online (Zoom)
Kom til informationsmøde og bliv klar til at søge om akkreditering under Erasmus+ til jeres arbejde med unge mellem 13 og 30 år.
Online, Zoom - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der administrerer Erasmus+ i Danmark, inviterer alle almennyttige idrætsforeninger og idrætsorganisationer, til at høre om mulighederne for at søge tilskud til at sende trænere, instruktører og andre medarbejdere på forskellige uddannelsesophold i udlandet.
NEXT Vibenshus Gymnasium, Jagtvej 163, 2100 København Ø, Lokale DS03
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til skrivecafé forud for ansøgningsfristen for samarbejdsprojekter.
Haraldsgade 53, København, lokale 0.023
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder informationsmøde for danske museer, som er interesserede i at søge projektmidler til internationalt samarbejde.
Webinaret afholdes online via Zoom – link udsendes til alle tilmeldte dagen forud for webinaret.
Få viden om, hvordan organisationer, der arbejder med unge, kan søge tilskud fra Erasmus+ til internationale samarbejdsprojekter.
Online - mødelink udsendes til alle tilmeldte deltagere fredag den 23. august efter tilmeldingsdeadline.
På webinaret gennemgås ansøgningsprocessen frem mod en Erasmus+-akkreditering inden for skole-, voksen og EUD-området.
Online (Zoom)
Kom til informationsmøde og bliv klar til at søge om projektstøtte fra Erasmus+ til jeres arbejde med unge mellem 13 og 30 år.
Online
Få viden om, hvordan institutioner og organisationer kan søge tilskud fra Erasmus+ til 'Small-scale Partnerships' inden for skole-, voksen- og erhvervsuddannelsessektoren. Projekterne kan f.eks. fremme videndeling, kapacitetsopbygge og udvikle metoder på tværs af landegrænser.
Syddansk Universitet, Odense Campusvej 55, indgang Gydehutten S, lokale U45
Den 21. juni afholder Kandidatudvalget en høring i form af et stormøde med afsæt i udvalgets delafrapportering.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen Jessens Mole 12 5700 Svendborg og Hotel Svendborg Centrumpladsen 1 5700 Svendborg
Ved det årlige koordinatormøde vil vi diskutere aktuelle problemstillinger relateret til Erasmus+ indenfor det videregående uddannelsesområde
Odeon, Odense. Odeons kvarter 1, 5000 Odense. Lokale 107
6. juni afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen med afsæt i EPALE et seminar om internationalt samarbejde i voksenlæringssektoren. Seminaret er for alle med interesse for internationalt samarbejde inden for den uformelle, ikkeformelle og formelle del af voksenlæringssektoren i Danmark.
Zoom webinar
MSCA-delprogrammet Doctoral Networks finansierer oprettelsen af ph.d.-uddannelser i internationale netværk. Der er særligt fokus på at fremme forskermobilitet og -karrierer på tværs af lande og sektorer. På webinaret dykker vi ned i 2024-opslaget. Webinaret afholdes den 30. maj kl. 13:00-14:15
København, Danmark
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til internationalt kontaktseminar med det formål at skabe kontakter mellem europæiske, erhvervsrettede uddannelsesinstitutioner, hvis primære målgruppe er elever med "færre muligheder". I Danmark er seminaret tilegnet FGU- og STU-institutioner.
Zoom
COFUND under Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) yder støtte til medfinansiering af regionale, nationale eller internationale forskeruddannelsesprogrammer. På dette webinar vil vi dykke ned i 2024-opslaget, der har ansøgningsfrist den 26. september 2024. Webinaret afholdes 14. maj kl. 10:00-11:15.
Zoom
Vil du som forsker gerne arbejde i udlandet, eller vil din organisation gerne rekruttere dygtige internationale forskere? Så deltag i dette webinar om 2024-opslaget for MSCA Postdoctoral Fellowships og hør også erfaringer fra bevillingsmodtagere. Webinaret afholdes den 30. april 2024 kl. 10:00-11:15
Zoom
Deltag i webinar om COST (European Cooperation in Science and Technology) og hør om deres støtte til internationale forskernetværk. Programmet er målrettet forskere og innovatører fra bl.a. forskningsinstitutioner og virksomheder. Mødet afholdes online den 23. april 2024 kl. 13.00 – 15.30.
Art Maze, Bryggervangen 7, 2. sal, 2100 København.
Fredag den 19. april skyder Uddannelses- og Forskningsministeriet videnskabsfestivalen Forskningens Døgn 2024 i gang ved at sætte fokus på, hvad der sker i musikkens møde med kunstig intelligens.
Presse, JP/Politikens Hus Vestervoldgade 33 1785 København V
Den 18. april overrækker uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund årets forskningskommunikationspris på 200.000 kroner til en forsker med skarp sans for levende og præcis formidling. Det sker som optakt til videnskabsfestivalen Forskningens Døgn 2024, der varer fra den 19. - 26. april.
Demokrati Garage Rentemestervej 57, 2400 København
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til talk om unges drømme og samfundsengagement under Den Europæiske Ungdomsuge 2024. Vær med den 16. april kl. 16.30-18.00 hos Demokrati Garage, hvor unge stemmer som Nafisa Fiidow, Zóe Elkær Nicot og flere vil dele deres visioner for fremtidens Europa.
Asylgade 7, 5000 Odense C.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder startmøde for samarbejdsprojekter (KA2) bevilget i forlængelse af ansøgningsrunden i oktober 2023. Mødet finder sted hos Uddannelses- og Forskningsstyrelsen på Asylgade 7, 5000 Odense C.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen samt de øvrige nationale agenturer for Erasmus+ i Norden inviterer danske, finske, svenske, norske og islandske uddannelsesinstitutioner til webinar om de såkaldte Teacher Academies forud for årets ansøgningsrunde med ansøgningsfrist den 6. juni 2024 kl. 17.00..
Vibenshus Gymnasium, Jagtvej 163, 2100 København. Lokaleanvisninger sendes pr. mail til de tilmeldte forud for arrangementet.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til skrivecafé forud for ansøgningsfristen for Small-scale Partnerships og Cooperation Partnerships.
Horsens Hovedbibliotek, Tobaksgården 12, 8700 Horsens. Lokale: Salen (stueetagen).
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til skrivecafé forud for ansøgningsfristen for Small-scale Partnerships og Cooperation Partnerships.
Jessens Mole 12, 5700 Svendborg.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til åben skriveworkshop for ansøgninger til enkeltstående mobilitetsprojekter (KA122) i voksenlæringssektoren (ADU) mandag den 5. februar. Workshoppen er en mulighed for at få svar på spørgsmål og usikkerheder i forbindelse med en igangværende ansøgning
Microsoft Teams
Bliv klogere på partnerskabet Innovative Health Initiative og de nye opslag for 2024, når de nordiske delegerede; Business Finland, Research Council Norway, Sweden Innovation Agency og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen holder fælles online informationsmøde den 1. februar 2024, kl. 10:00-12:00
Comwell HC Andersen Odense/ODEON, Claus Bergs Gade 7 - 5000 Odense C
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til ansøgningsseminar forud for ansøgningsfristen for Small-scale Partnerships og Cooperation Partnerships
Online: Tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.
Deltag i webinar med information om muligheder for tilskud til efter- og videreuddannelsesprojekter i voksenlæringssektoren via EU-programmet Erasmus+. Under webinaret vil vi gennemgå muligheder, krav til ansøgninger og ansøgningsskema.
Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle institutioner og organisationer, der arbejder med erhvervsrettet grund- og efteruddannelse, herunder også FGU og STU, til at høre om, hvad et enkeltstående mobilitetsprojekt giver af muligheder for at sende elever og medarbejdere på udlandsophold.
Mødet foregår online via Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder et online-informationsmøde for potentielle ansøgere til Erasmus Mundus Joint Masters og Erasmus Mundus Design Measures
Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der administrerer Erasmus+ i Danmark, inviterer dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser (skolesektoren), til at høre om mulighederne for at søge tilskud til at sende elever, pædagoger, lærere og ledere m.fl. på forskellige uddannelsesophold i udlandet.
Online, Zoom.
Få tips og vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter i Nordplus, så du er klar til at ansøge til fristen 1. februar 2024.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder et online-informationsmøde om tilskudsmulighederne i Erasmus+ på ungdomsområdet. Det omfatter følgende projekttyper: Ungdomsudvekslinger, mobilitet for ungdomsarbejdere, Youth Participation Activities og DiscoverEU Inclusion.
Novo Nordisk Fonden, Tuborg Havnevej 19, 2900 Hellerup, Danmark.
I samarbejde Food & Bio Cluster Denmark afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen et seminar om mulighederne i Circular Bio-based Europe-programmet. Seminaret er målrettet danske virksomheder og videninstitutioner og afholdes hos Novo Nordisk fonden den 11. januar 2024, kl. 9-14.
Online - link bliver tilsendt
Få viden om, hvordan organisationer kan søge tilskud fra Erasmus+ til samarbejdsprojekter, som f.eks. fremmer videndeling, kapacitetsopbygning og udvikling af metoder på tværs af landegrænser.
Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der administrerer Erasmus+ i Danmark, inviterer alle almennyttige idrætsforeninger og idrætsorganisationer, til at høre om mulighederne for at søge tilskud til at sende trænere, instruktører og andre medarbejdere på forskellige uddannelsesophold i udlandet.
FGU Trekanten Boulevarden 19D 7100 Vejle
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle med interesse for internationale aktiviteter på den forberedende grunduddannelse (FGU) til seminar om mulighederne i Erasmus+.
Uddannelses- og Forskningsministeriet, Børsgade 4, 1215 København K. Arrangementet bliver optaget. Du skal tilmelde dig arrangementet nedenfor for at modtage link til optagelsen.
Kunstig intelligens har potentiale til at revolutionere vores samfund. Det gælder ikke mindst for de danske forsknings- og innovationsaktører, der med brugen af kunstig intelligens forventes at kunne forøge kvaliteten, omfanget og relevansen af investeringerne i forskning og innovation.
Webinar.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og sekretariatet for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse inviterer til webinar, hvor der vil blive orienteret om den kommende annoncering af et fælles klyngeprogram for 2025-2028.
Online, Zoom
Nordisk Ministerråds uddannelsesprogram Nordplus inviterer nordiske og baltiske institutioner og organisationer fra alle dele af uddannelsessektoren til at søge om tilskud til transnationalt samarbejde. Ansøgningsrunden åbnede 1. november, og der er deadline for ansøgninger 1. februar 2024.
Zoom
Med introduktionen af Societal Readiness Assessment står inkluderingen af SSH-elementer i Horizon Europe-projekter til at blive forstærket, da man vil forsøge at indtænke samfundsparatheden for et projekt. Hvis du vil vide mere om dette, så deltag i webinaret fredag den. 1. december 2023, kl. 10:00.
Professionshøjskolen Absalon Sdr. Stationsvej 30 4200 Slagelse
Møde om den forestående ansøgningsrunde (call) til hhv. KA131 og KA171 for videregående uddannelsesinstitutioner
CPH Conference i DGI Byen Tietgensgade 65 1704 København
Få ny viden og bliv inspireret til arbejdet med internationalisering, læring og uddannelse, når Uddannelses- og Forskningsstyrelsen slår dørene op til konferencen ’Det gode internationale samarbejde i Erasmus+’.
Comwell Kolding Skovbrynet 1 6000 Kolding
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne. Seminaret afholdes d. 16.-17. november 2023 på Comwell Kolding.
Online - Zoomlink udsendes til alle tilmeldte efter deadline for tilmelding.
Webinaret vil give en kort introduktion til nogle af de mange værktøjer og funktioner på den elektroniske platform for voksenlæring - EPALE. Herunder udbredelse af projektresultater, samarbejdsmuligheder og projektpartnersøgning. Alle med interesse for voksenlæringssektoren er velkomne.
University of Southern Denmark
The Ministry of Higher Education and Science, the Center for Defence, Space & Security (CenSec) and the University of Southern Denmark have joined forces to manage and develop the annual National Space Conference in 2023.
Radisson Blu København Amager Boulevard 70 2300 København
Kom og deltag i debatten om forventningerne til det danske innovationssystem i en tid med store udfordringer i form af klimaforandringer og geopolitisk ustabilitet.
Odeon, Odense. Odeons Kvarter 1 5000 Odense C
EPALE Danmark inviterer sammen med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til konference om 'Nye samarbejder i voksenlæring'. Voksenlæringssektoren har i flere år stået i en brydningstid hvor både rammer, kursister og krav ændrer sig. I år behandler EPALE-konferencen spørgsmålet om nye samarbejder.
Bergen, Norge
Lær mere om de to Erasmus+-aktioner 'Alliances for Innovation' og 'Centres of Vocational Excellence' og del erfaringer med nordiske kolleger og interessenter fra videregående uddannelsesinstitutioner, erhvervsskoler og private virksomheder.
Mødelokale Lehmann Asylgade 7, 5000 Odense
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen holder informationsmøde/skriveseminar om akkreditering (KA150) i Erasmus+ Ungdom d. 29. september 2023 i Odense.
Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam, Holland
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer videregående uddannelsesinstitutioner og deltagere til at tilmelde sig Study in Denmark-standen på årets EAIE-konference i Rotterdam, Holland.
Online (Zoom)
Kom til informationsmøde og bliv klar til at søge om projektstøtte fra Erasmus+ til jeres arbejde med unge mellem 13 og 30 år.
Online via Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer voksen- og erhvervsuddannelsessektoren til webinar om akkreditering til Erasmus+ forud for EU-Kommissionens næste frist for akkrediteringsansøgninger (19.10.2023) Webinaret henvender sig til institutioner, der endnu ikke har opnået akkreditering.
Operaen, København K
Uddannelses- og Forskningsministeriet hædrer inspirerende undervisere på de videregående uddannelser med Undervisningsprisen den 11. september. Der uddeles priser til årets syv vindere af Undervisningsprisen, der hver modtager 500.000 kr.
Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, opgang 44, 2100 København Ø, Auditorium 1
Er du eliteforsker på et hospital og bedriver du grundforskning, transnational forskning eller klinisk forskning? Så er dette informationsmøde om støttemuligheder fra Det Europæiske Forskningsråd (ERC) sandsynligvis relevant for dig. Mødet finder sted mandag den 11. september, kl. 13:00-15:00.
Ansøgningsrunden for forberedende besøg gennem Nordplus Junior, Nordplus Voksen og Nordplus Nordens Sprog samt studiebesøg gennem Nordplus Junior åbner den 23. august 2023 og har deadline 2. oktober 2023. Tilmeld dig et af vores webinarer og hør om dine muligheder.
Navitas – Aarhus Universitet Inge Lehmanns Gade 10 Bygning 3210, 5. sal 8000 Aarhus C
Det Europæiske Innovationsråd (EIC) er EU’s program for udvikling af banebrydende teknologier. Denne workshop giver dig indblik i den succesfulde ansøgning til EIC Pathfinder og hjælper dig til at få succes med ansøgningsprocessen. Workshoppen afholdes den 5. september 2023, kl. 10:00-14:00.
Zoom
25 % af midlerne i Horizon Europe udmøntes via partnerskaber mellem Europa-Kommissionen og offentlige og private partnere fra medlemslandene. Det sker via partnerskabernes egne F&I-programmer. Lær om partnerskabstyperne, baggrund og formål, samt hvordan man ansøger. Webinaret afholdes 5. september.
Uddannelses- og Forskningsministeriet, Børsgade 4, 1215 København K
Innovation Centre Denmark (ICDK) inviterer samarbejdspartnere, kunder og interessenter til reception den 30. august i Uddannelses- og Forskningsministeriet, København.
Online via Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser til webinar om akkreditering til Erasmus+ forud for EU-Kommissionens næste frist for ansøgninger (19.10.2023) Webinaret henvender sig til institutioner og kommuner, der endnu ikke har opnået akkreditering.
Online
Få viden om, hvordan institutioner og organisationer kan søge tilskud fra Erasmus+ til 'Small-scale Partnerships' inden for skole-, voksen- og erhvervsuddannelsessektoren. Projekterne kan f.eks. fremme videndeling, kapacitetsopbygge og udvikle metoder på tværs af landegrænser.
Zoom
Det Europæiske Innovationsråd (EIC) er EU’s program for udvikling af banebrydende teknologier. Webinaret præsenterer Pathfinder-instrumentet, førstehåndserfaringer med at skrive en succesfuld Pathfinder-ansøgning og detaljer om arbejdsprogrammet 2023. Webinaret afholdes mandag den 28. august 13-15.
Online - Zoomlink udsendes til alle tilmeldte efter deadline for tilmelding.
Webinaret vil give en kort introduktion til nogle af de mange værktøjer og funktioner på den elektroniske platform for voksenlæring - EPALE. Herunder udbredelse af projektresultater, samarbejdsmuligheder og projektpartnersøgning. Alle med interesse for voksenlæringssektoren er velkomne.
Dansk Erhverv Børsen Slotholmsgade 1217 København K
Startups og SMV’er har mange muligheder for at søge økonomisk støtte fra EU. Hør om organisationer, der kan hjælpe dig videre i ansøgningsprocessen og mød iværksættervirksomheder, der fortæller om deres erfaringer. Eventet afholdes den 13. juni 2023 i Dansk Erhverv i København.
Zoom
Lyt med og få overblik over mulighederne for at søge excellente postdoc-midler i Horizon Europe. Vi vil bl.a. dykke ned i mulighederne for yngre forskere i Marie Skłodowska-Curie-programmet (MSCA) og i Det Europæiske Forskningsråd (ERC). Webinaret finder sted tirsdag den 13. juni kl. 10:00-11:00.
Zoom
Webinaret præsenterer Kræftmissionen og danske institutioners muligheder for at søge midler til konkret forskning og implementering. Vil du vide mere om dette og om førstehåndserfaringer fra to danske projekter, som modtager midler fra missionen, så deltag i webinaret den 12. juni, kl. 13-15:00.
Trinity Hotel & Konference Center Gl Færgevej 30 7000 Fredericia
Årligt møde for Erasmus+-koordinatorer på videregående uddannelsesinstitutioner afholdes i 2023 i Fredericia
DTU Science Park Diplomvej 372 2800 Kgs. Lyngby
SMV'er, der vil opskalere morgendagens innovationer, kan kvalificere sig til EIC Accelerator og en præmie på 2,5 mio. euro . Lær hvilke typer virksomheder, der har mulighed for at være med og mød virksomheder, der har succes i EIC Accelerator. Eventet finder sted d. 26. maj på DTU Science Park
Gl. Mødesal, Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab, H.C. Andersens Boulevard 35, DK-1553 København V. Der vil efter arrangementet være udskænkning kl. 16.00-17.00.
Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd og Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab afholder et debatarrangement om etik og åbenhed i den videnskabelige republik i en ny sikkerhedskultur med indlæg fra Censec, UiT Norges Arktiske Universitet og DTU. Læs mere og tilmeld dig her.
Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab, Gl. Mødesal
Deltag i konferencen ”Udfordringer og visioner for Danmarks universiteter” d. 24. maj med paneldebat og lancering af analyser fra hhv. DFiR, KDVS og DEA på programmet.
Zoom
Genopretning af have, søer og vandløb er kernen i missionen ”Restore Our Oceans and Waters by 2030" i Horizon Europe. Få indblik i arbejdet, etablering af en dansk Mission Oceans Hub og viden om opslag i missionen. Webinaret finder sted den 24. maj og byder på oplæg af bl.a. Europa-Kommissionen.
Zoom
Det Europæiske Innovationsråd (EIC) er EU’s program for udviklingen af banebrydende teknologier. Dette webinar vil sætte fokus på betydning af 'deep tech' i EIC-regi, samt hvad der kræves af virksomheder for at være succesrige i programmet. Webinaret afholdes den 16. maj 2023, kl. 10:00-12:30.
Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, København S
Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund uddeler årets Forskningskommunikationspris på 200.000 kroner til en forsker med en skarp sans for levende og præcis formidling.
Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V
Fredag den 21. april åbner videnskabsfestivalen Forskningens Døgn. Kom med til en dag, hvor I kan møde forskere, startups og ministeren, der sætter rammerne for dansk forskning. I år er der fokus på den grønne forskning, og åbningseventen foregår i IDA-huset i København.
Hotel Koldingfjord
30. - 31. marts mødes uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund med repræsentanter fra uddannelses- og forskningsverdenen til det årlige Uddannelses- og Forskningsmøde. I år er temaet ' Uddannelse, forskning og innovation - perspektiver for fremtiden'.
Svanemøllens Kaserne, Ryvangs Allé 1, 2100 København
Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd afholder en debatrække i foråret under overskriften "Forskning, innovation og teknologiudvikling i en ny geopolitisk situation". Kom og deltag i det første af tre debatarrangementer.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og de øvrige nationale agenturer for Erasmus+ i norden inviterer danske, finske, svenske, norske og islandske videregående uddannelsesinstitutioner og erhvervsuddannelser til webinar om de såkaldte 'Alliances for innovation' forud for årets ansøgningsfrist.
Online via Zoom - link udsendes til alle tilmeldte dagen forud for spørgetimen.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til online spørgetime for organisationer, der ønsker at ansøge om et Small-scale Partnership eller et Cooperation Partnership på ungdomsområdet. Spørgetimen finder sted via Zoom onsdag d. 15. marts 2023 kl. 10-11. Link udsendes dagen før spørgetimen.
Det Europæiske Forskningsråd (ERC) er EU's program for fri eliteforskning. Webinaret går i dybden med Fysik og Ingeniørvidenskab i ERC. Det er især relevant for forskere indenfor fysik og ingeniørvidenskab, der ønsker at søge ERC. Webinaret afholdes onsdag den 9. marts 2023 kl. 14:00-15:30.
Erhvervshus Sjælland, Fuldbyvej 15, 4180 Sorø
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til skriveseminar forud for ansøgningsfristen for Small-scale Partnerships og Cooperation Partnerships
Det Europæiske Forskningsråd (ERC) er EU's program for fri eliteforskning. Webinaret går i dybden med Proof of Concept-bevillingen, som kan søges af forskere, der allerede har en bevilling fra ERC. Webinaret afholdes mandag den 27. februar 2023 kl. 10:00-11:30.
Skuespilhusets foyer, København
Mandag den 20. februar 2023 overrækker Uddannelses- og Forskningsministeriet årets EliteForsk-priser til fem fremragende yngre forskere. Det sker til EliteForsk-prisuddelingen, som afholdes i Skuespilhusets foyer i København.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder en spørgetime for ansøgere til mobilitetsprojekter i Erasmus+ Ungdom forud for ansøgningsfristen 23. februar 2023.
Det Europæiske Forskningsråd (ERC) er EU's program for fri eliteforskning. Webinaret går i dybden med Life Sciences i ERC. Det er især relevant for forskere indenfor Life Sciences, der ønsker at søge ERC. Webinaret afholdes onsdag den 1. februar 2023 kl. 14:00-15:30.
Zoom
Forud for den kommende frist for ansøgning om tilskud til mobilitetsaktiviteter (23. februar 2023), afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen et webinar for individuelt Erasmus-akkrediterede skoler, gymnasier og voksenuddannelsesinstitutioner.
Det Europæiske Forskningsråd (ERC) er EU's program for fri eliteforskning. Webinaret går i dybden med samfundsvidenskab og humaniora i ERC. Det er især relevant for forskere indenfor samfundsvidenskab og humaniora, der ønsker at søge ERC. Webinaret afholdes den 19. januar 2023 kl. 14:00-15:30.
Online
Kom til informationsmøde og bliv klar til at søge om projektstøtte fra Erasmus+ til jeres arbejde med unge mellem 13 og 30 år
Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer pædagoger, lærere, undervisere, vejledere, internationale koordinatorer og ledere til informationsmøde om tilskudsrammerne for enkeltstående mobilitetsprojekter (uden akkreditering) i den igangværende programperiode (2021-2027) for Erasmus+.
Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer faglærere, vejledere, internationale koordinatorer og ledere til informationsmøde om tilskudsrammerne for enkeltstående mobilitetsprojekter (uden akkreditering) i den igangværende programperiode (2021-2027) for Erasmus+.
Zoom
Forud for den kommende frist for anmodning om tilskud til mobilitetsaktiviteter i Erasmus+ (23. februar 2023), afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen et webinar for Erasmus-akkrediterede konsortier i skole- og voksenlæringssektoreren.
Zoom
Forud for den kommende frist for ansøgning om tilskud til mobilitetsaktiviteter i Erasmus+ (23. februar 2023), afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen et webinar for Erasmus-akkrediterede erhvervsskoler og konsortier i erhvervsuddannelsessektoren.
Få hjælp og vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til mobilitet og samarbejdsprojekter i Nordplus, så du er klar til at ansøge til fristen 1. februar 2023.
Webinaret afholdes online.
Få viden om, hvordan organisationer kan søge tilskud fra Erasmus+ til samarbejdsprojekter, som f.eks. fremmer videndeling, kapacitetsopbygning og udvikling af metoder på tværs af landegrænser.
Mødet foregår online via Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder online informationsmøde for potentielle ansøgere til Erasmus Mundus Joint Masters og Erasmus Mundus Design Measures
Deltag i webinaret, hvor vi præsenterer indholdet i delprogrammet klynge 4: Det digitale område, industrien og rummet i Horizon Europe. Lær mere om det nye to-årige arbejdsprogram (2023-24) og klyngens partnerskaber mm. Webinaret afholdes den 16. december 2022 kl. 13:00-14:30.
På webinaret vil du få en gennemgang af det nye to-årige arbejdsprogram for 2023-24 for Klynge 1, der støtter innovation og forskning inden for sundhedsområdet og områder i relation hertil f.eks. digitale løsninger. Webinaret afholdes torsdag den 15. december 2022 kl. 10:00-11:30.
Horizon Europe klynge 6 dækker emner som biodiversitet, fødevareproduktion fra jord til bord, cirkulærøkonomi og klima. Webinaret giver dig bl.a. et indblik i den politiske og strategiske baggrund for arbejdsprogrammet for 2023-24. Webinaret afholdes den 12. december 2022 kl. 14:30-15:00.
Arbejdsprogrammet for 2023-24 for Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) offentliggøres i slutningen af november 2022. Dette webinar vil særligt fokusere på nye tiltag og ændringer ift. til det nuværende arbejdsprogram. Webinaret afholdes den 9. december 2022 kl. 10:00-11:00.
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Seebladsgade 1 5000 Odense C
Callmøde for Erasmus+-koordinatorer på videregående uddannelsesinstitutioner afholdes i 2022 i Odense
På webinaret vil vi præsentere det overordnede indhold i klynge 5-arbejdsprogrammet for 2023-24. Vil du gerne vide mere om mulighederne i det nye arbejdsprogram, så deltag i webinaret, der afholdes den 7. december 2022 kl. 10:00-11:00.
Excellent forskning og innovation er global. Men verden forandrer sig og det påvirker de internationale samarbejder. Deltag i webinaret og få forståelse for tilgangen til det internationale samarbejde med aktører uden for Europa i Horizon Europe. Webinaret afholdes den 5. december kl. 14:00-15:00.
Årets priser i specialekonkurrencen om rigsfællesskabet overrækkes den 30. november kl. 15.00-16.00, hvor der udpeges en vinder fra hvert land. Prismodtagerne modtager en hæderspris på 40.000 kroner hver. Du kan se med online.
Park Inn by Radisson Copenhagen Airport, Engvej 171, DK-2300 København S.
Konsortieaftaler i Horizon Europe (HE) – et seminar om HE DESCA, en model for konsortieaftaler. Sådan sikrer du fremdriften i dit projekt gennem en velafbalanceret aftale med dine projektpartnere. Seminaret finder sted onsdag den 30. november 2022, kl. 10:00-14:00.
På webinaret vil vi præsentere EU’s Strategiske Plan for Horizon Europe. Vi dykker ned i planens indholdselementer, og sætter fokus på, hvad man som ansøger kan og bør bruge planen til. Webinaret afholdes den 29. november 2022 kl. 10:00-11:00.
CPH Conference i DGI Byen Tietgensgade 65 1704 København
Få ny viden og bliv inspireret til arbejdet med internationalisering, læring og uddannelse, når Uddannelses- og Forskningsstyrelsen slår dørene op til konferencen ’Et større og mere mangfoldigt Erasmus+’.
Axelborg Vesterbrogade 4A 1620 København V
Kom og deltag i debatten om, hvordan Danmark kan fremtidssikre den danske universitetssektor.
Online - link fremsendes dagen før mødet
Webinar om alle de muligheder for disseminering og projektarbejde (Erasmus+ og Nordplus), som den gratis elektroniske platform for voksenlæring, EPALE (Electronic Platform for Adult Learning in Europe) giver.
Seminaret: kl. 13:00-16:00 med networking fra kl. 16:00-17:00. Aalborg Universitet i København, A. C. Meyers Vænge 15 (Bygning A), Konferencesalen 1.001, 2450 Kbh.
Vi inviterer nu til et seminar om tværgående forsknings- og innovationssamarbejde på Aalborg Universitet København. Du får indsigt i, hvordan forskellige fagekspertiser arbejder sammen og finder fælles svar på store udfordringer. Seminaret afholdes den 5. oktober 2022, kl. 13:00-17:00.
Odense Koncerthus, Claus Bergs Gade 9 5000 Odense C
Kom med, når Uddannelses - og Forskningsstyrelsen inviterer til minikonference om ungdomsaktivisme og ungefællesskaber.
Asylgade 7, 5000 Odense C
Dette møde, som afholdes af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, bygger ovenpå styrelsens webinarer om samarbejdsprojekter på ungdomsområdet i Erasmus+. Mødet henvender sig til organisationer, som vil søge tilskud, og afholdes i Odense den 19. september 2022.
DGI-byen Tietgensgade 65 1704 København V
Kom og skriv på din organisations ansøgning om interrailbilletter under DiscoverEU Inclusion. Uddannelses- og Forskningsstyrelsen guider dig igennem ansøgningsprocessen med råd og vejledning.
Det Europæiske Forskningsråd (ERC) er EU's program for fri eliteforskning. Webinaret går i dybden med, hvordan du som forsker eller rådgiver er bedst klædt på til at søge ERC-midler. Det er især relevant for dig, der vil søge Synergy Grant. Webinaret afholdes d. 13. september 2022 kl. 09:00-11:00.
Online (Zoom)
Kom til informationsmøde og bliv klar til at søge om projektstøtte fra Erasmus+ til jeres arbejde med unge mellem 13 og 30 år
Online
Få viden om, hvordan institutioner og organisationer kan søge tilskud fra Erasmus+ til 'Small-scale Partnerships' inden for skole-, voksen- og erhvervsuddannelsessektoren. Projekterne kan f.eks. fremme videndeling, kapacitetsopbygge og udvikle metoder på tværs af landegrænser.
og 06. september 2022 fra kl. 09:30 til 11:00 Webinarerne afholdes online.
Få viden om, hvordan organisationer kan søge tilskud fra Erasmus+ til samarbejdsprojekter på ungdomsområdet, som f.eks. fremmer videndeling, kapacitetsopbygning og udvikling af metoder på tværs af landegrænser. Der afholdes to identiske webinarer den 5. og 6. september 2022.
Bella Sky, Center Blv. 5, 2300 København S
Life science-industrien rummer store potentialer, og derfor er det afgørende med en arbejdsstyrke, der løbende har og udvikler de rette faglige kompetencer.
Nationalmuseet, København K
Uddannelses- og Forskningsministeriet hædrer inspirerende undervisere på de videregående uddannelser med Undervisningsprisen den 29. august. Der uddeles priser til årets syv vindere af Undervisningsprisen, der hver modtager 500.000 kr.
LUNDBECKFOND AUDITORIET, BIOCENTER Ole Maaløes Vej 5 2200 København N
Andreas Mogensen offentliggør navn og mission patch for sin næste mission og fortæller om sine forberedelser og træning i LUNDBECKFOND AUDITORIET på Københavns Universitet torsdag den 18. august 2022 kl. 18.00. Arrangementet er udsolgt, men følg arrangementet på Youtube livestream.
DGI-byen Tietgensgade 65 1704 København V OG 18. august 2022 fra kl. 14:00 til 15:00 Online (Zoom)
Kom og hør om, hvordan din organisation via DiscoverEU kan sende 18-årige med ’færre muligheder’ på interrail helt gratis – eventuelt inklusiv voksne ledsagere.
MSCA-delprogrammet Doctoral Networks yder støtte til oprettelse af ph.d.-uddannelser i netværk på tværs af landegrænser. Fokus er særligt på at øge international og intersektoriel forskermobilitet. På webinaret går vi i dybden med 2022-opslaget. Tilmeld dig og følg med den 23. juni kl. 13:00-14:00
Københavns Universitet, Karen Blixens Plads 8, 2300 København S., lokale 15A.0.13
The COST Association, Københavns Universitet og EuroCenter byder forskere velkommen til et informationsoplæg om mulighederne for at deltage i COST-aktioner, hvor de kan tilgå internationale netværk inden for deres forskningsområde. Mødet bliver afholdt den 22. juni 2022, kl. 10:00-12:00.
Online via zoom
Kom og hør om, hvordan din organisation via DiscoverEU kan sende 18-årige med ’færre muligheder’ på interrail helt gratis – eventuelt inklusiv voksne ledsagere.
DGI-Huset Værkmestergade 17 8000 Aarhus C
Årligt møde for Erasmus+-koordinatorer på videregående uddannelsesinstitutioner afholdes i 2022 i Aarhus
Danmark vil gå forrest i den grønne omstilling, og cirkulær økonomi er en hjørnesten i den omstilling - men hvorfra kommer finansieringen til realiseringen af de grønne ambitioner? Kom til webinar den 9. juni kl. 09:30-12:05 og bliv klogere på landskabet i Danmark!
Asylgade 7, 5000 Odense C
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til møde i Odense for kommunale ansøgere, som er i gang med at søge akkreditering eller tilskud til mobilitetsprojekter i Erasmus+ Ungdom.
Odeon Odeons Kvarter 1 5000 Odense
Kom og hør om, hvordan din organisation via DiscoverEU kan sende 18-årige med ’færre muligheder’ på interrail helt gratis – eventuelt inklusiv voksne ledsagere.
Zoom
Alle med interesse for anerkendelse af udenlandske uddannelser inviteres til et webinar i anledning af 25-året for Lissabonkonventionen.
Zoom
Bliv klar til at søge tilskud fra Erasmus+ til jeres arbejde med unge mellem 13 og 30 år, og få tips til at styrke jeres ansøgning.
Vil du gerne til udlandet og forske, eller vil du gerne rekruttere internationale forskere? Så deltag i vores webinar, hvor vi går i dybden med MSCA Postdoctoral Fellowships-opslaget for 2022 og samtidig ser på, hvad den gode ansøgning indeholder. Webinaret afholdes den 19. maj 2022 kl. 13:00-14:00
Zoom
Webinaret om Erasmus+ Ungdom giver indblik i, hvordan I som kommune, ungdomsskole eller ungdomsklub kan søge tilskud til projekter for unge mellem 13 og 30 år.
Online - link fremsendes dagen før mødet
Webinar om alle de muligheder, som den gratis elektroniske platform for voksenlæring, EPALE (Electronic Platform for Adult Learning in Europe), giver alle, der arbejder professionelt med voksenlæring i Danmark og Europa.
Fangst, anvendelse og lagring af CO2 har stort potentiale til at reducere Danmarks udledning af drivhusgasser. Hvis du vil blive klogere på de politiske tiltag og muligheder for EU-finansiering til virksomheder og forskningsinstitutioners CCUS-projekter, så deltag i webinaret den 11. maj kl. 10-14.
Det Europæiske Innovationsråd (EIC) er EU’s program for udviklingen af banebrydende teknologier. Dette webinar giver indblik i både ansøgers og evaluators erfaring med ansøgningsprocessen til EIC. Webinaret afholdes tirsdag den 3. maj 2022 kl. 09:00-11:00 og vil foregå på engelsk.
Zoom-webinar
A Drawing Room Conversation between two distinguished international experts and a small group of key stakeholders from Danish Higher Education.
Haraldsgade 53. 2100 Copenhagen Ø and Online
Andreas Mogensen skal til ISS i efteråret 2023! Invitation til workshop for potentielle forslagsstillere, der gerne vil sende et forslag til danske forsknings- og teknologiudviklingsaktiviteter på ISS. Aktiviteten kan finde sted på Andreas Mogensens mission eller under en senere mission.
DTU, Anker Engelunds Vej 101, 2800 Lyngby. Mødelokale: M1, r3.146.
Det offentlige-private sundhedspartnerskab (IHI) forventer at afsætte 2,2 mia. euro til sundhedsforskning og -innovation. Som optakt er Uddannelses- og Forskningsstyrelsen medarrangør af et informationsmøde på DTU om de konkrete fundingmuligheder i IHI den 21. april 2022, kl. 10-13.
Hotel Koldingfjord
7.-8. april mødes uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen med repræsentanter fra uddannelses- og forskningsverdenen til det årlige Uddannelses- og Forskningsmøde. I år er temaet 'Hvordan uddanner vi bedst til samfundets kompetencebehov?'.
Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Lyngbyvej 100, 2100 København Ø
En ny Copernicus satellit - CO2 Monitoring Mission (CO2M), skal overvåge mængden af drivhusgasser i atmosfæren og hjælpe til med at nedbringe udledningerne. For at få det optimale ud af CO2M skydes et nationalt samarbejde i gang med en workshop, om hvordan den nye satellit kan give mest værdi
Glassalen på DTU, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby
24. marts afholder Uddannelses- og Forskningsministeriet rumkonferencen 2022. Hele programmet og tilmelding er nu tilgængeligt. Programmet omfatter Uddannelses- og Forskningsministeren og ESA’s generaldirektør samt en række fremtrædende aktører på rumområdet i Danmark.
Uddannelses- og Forskningsministeriet, Børsgade 4, 1215 København K
Innovation Centre Denmark (ICDK) inviterer samarbejdspartnere, kunder og interessenter til reception den 17. marts med tale fra Uddannelses- og Forskningsminister, Jesper Petersen.
Webinaret sætter fokus på opbygningen af budgettet samt reglerne for støtteberettigede udgifter i Horizon Europe-projekter. Webinaret afholdes onsdag den 9. marts fra kl. 10.00 til 12.00.
I Marie Skłodowska-Curie Actions bruges enhedsomkostninger, de såkaldte Unit Contributions. Vil du gerne blive klogere på, hvordan man budgetterer og afregner disse enhedsomkostninger, så deltag i vores webinar tirsdag den 8. marts kl. 10-11. Webinaret afholdes på engelsk.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder informationsmøde om Erasmus+Teacher Academies for institutioner og andre interesserede, der ønsker at vide mere om, hvordan man kan indgå i partnerskaber med det formål at etablere et Erasmus+ Teacher Academy.
Det Europæiske Innovationsråd (EIC) er EU’s program for udviklingen af banebrydende teknologier. Dette webinar præsenterer det nye arbejdsprogram for 2022, samt de muligheder du som forsker eller virksomhed har for at søge EIC-midler. Webinaret afholdes den 4. marts 2022 kl. 10:00-11:30.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til online skriveseminarer forud for ansøgningsfristen for Small-scale Partnerships og Cooperation Partnerships
Danmark skal være et grønt Power-to-X foregangsland, og regeringen, fonde, erhvervsliv og forskningsmiljøer har sat skub i udviklingen. Kom til webinar den 1. marts og bliv klog på politiske tiltag og muligheder for EU-finansiering til virksomheder og forskningsinstitutioners Power-to-X-projekter.
Moltkes Palæ, København
Torsdag den 24. februar 2022 overrækker uddannelses- og forskningsministeriet årets EliteForsk-priser til fem fremragende yngre forskere. Det sker ved EliteForsk-prisuddelingen, som afholdes i Moltkes Palæ i København.
Zoom
Forud for den kommende frist for ansøgning om tilskud til mobilitetaktiviteter (23.februar 2022), afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen et webinar for Erasmus-akkrediterede erhvervsskoler og konsortier i erhvervsuddannelsessektoren.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder en spørgetime for ansøgere til mobilitetsprojekter i Erasmus+ Ungdom forud for ansøgningsfristen 23. februar 2022.
Zoom
Forud for den kommende frist for ansøgning om tilskud til mobilitetsaktiviteter (23.februar 2022), afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen et webinar for Erasmus-akkrediterede skoler, gymnasier, voksenuddannelsesinstitutioner og konsortier.
Mødet foregår online via Zoom.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen holder et online-informationsmøde for potentielle ansøgere til Erasmus+-mobilitet med tredjelande (KA171).
Mødet foregår online via Zoom, og link fremsendes forud for arrangementet.
I forbindelse med forårets ansøgningsrunde inviterer Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til et online-informationsmøde om tilskudsrammerne for de to typer samarbejdsprojekter 'Cooperation Partnerships' og 'Small-scale partnerships'.
Mødet foregår online via Zoom.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen holder et online-informationsmøde for potentielle ansøgere til Erasmus Mundus Joint Masters og Erasmus Mundus Design Measures.
Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer pædagoger, lærere, undervisere, vejledere, internationale koordinatorer og ledere til informationsmøde om tilskudsrammerne for enkeltstående mobilitetsprojekter (uden akkreditering) i Erasmus+-programmet (2021-2027).
Zoom
EU-programmet Erasmus+ indeholder mange tilskudsmuligheder for organisationer, som arbejder med unge mellem 13 og 30 år, og som ønsker at styrke deres internationale arbejde.
OMLAGT TIL ZOOM og UDSKUDT TIL 19.JANUAR
Dette informationsmøde omlægges grundet de seneste corona-restriktioner til et webinar. Webinaret afholdes d. 19. januar 2022 fra kl. 14.00-16.00. Allerede tilmeldte til informationsmødet vil få direkte besked. Find tilmelding til webinar nede i teksten.
Zoom
Få hjælp og vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til mobilitet og samarbejdsprojekter i Nordplus Junior og Nordplus Voksen, så du er klar til at ansøge til fristen 1. februar 2022.
Arbejder du med kræftforskning, -behandling eller -forebyggelse? Så lyt med, når vi stiller skarpt på planer, programmer og penge i EU til at knække cancer i Europa, og hvad initiativerne betyder for Danmark. Webinaret afholdes den 14. december 2021, kl. 10-11:20.
Park Hotel, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart
Årligt møde for Erasmus+-koordinatorer på videregående uddannelsesinstitutioner i Middelfart
Livestreames online på ufm.dk.
Årets priser i specialekonkurrencen om rigsfællesskabet overrækkes den 29. november kl. 15.00-16.00, hvor der udpeges en vinder fra hvert land. Prismodtageren modtager en hæderspris på 40.000 kroner hver. Du kan se med på livestream her på siden.
Axelborg Vesterbrogade 4A 1620 København V
På årets DFiR-konference debatterer vi, hvordan Danmark bedst muligt understøtter, at forskning og innovation bidrager til den grønne omstilling og til at nå 2030- og 2050-målene
DGI Byen, Tietgensgade 65 1704 København
Få ny viden og bliv inspireret til udvikling af det internationale uddannelsessamarbejde, når Uddannelses- og Forskningsstyrelsen slår dørene op til konferencen ’Et grønnere og mere digitalt Erasmus+’.
Webinar
Deltag i det spændende webinar ”Korea-Denmark Research and Innovation Day”, som har fokus på emnerne "Finding solutions to the climate change" og "Resource recovery".
Odeon Odeons Kvarter 1 5000 Odense C
Vil du gerne ud og opleve Europa? Eller har du måske gode idéer til nye projekter, der kan gøre en forskel for andre? Så kom med til en inspirerende aften med oplæg, workshop, quiz med seje præmier og gratis aftensmad.
Har du spørgsmål til Doctoral Networks eller et af de andre delprogrammer under Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA)? Så deltag i vores én-times session, hvor vi som National Contact Points for MSCA besvarer dine spørgsmål. Vi holder denne Q&A-session torsdag den 14. oktober 2021 kl. 13:00-14:00
Online - Zoom
For at sprede det gode budskab om Erasmus+, og så flere kan lære mere om de danske EITA-vinderprojekter, inviterer Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til et online-arrangement for alle interesserede.
Online - link til Zoom fremsendes efter tilmeldingsfristens udløb
I forbindelse med efterårets ansøgningsrunde inviterer Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til et online-informationsmøde om Cooperation Partnerships i ungdomssektoren.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til online-informationsmøde om Small-scale Partnerships i Erasmus+ i forbindelse med efterårets ansøgningsrunde.
Uddannelses- og Forskningsministeriet. Prisuddelingen livestreames.
Uddannelses- og Forskningsministeriet hædrer den 27. september inspirerende undervisere og underviserteams på de videregående uddannelser med Undervisningsprisen. Der uddeles syv priser, der hver er på 500.000 kr. Priserne skal anerkende den store betydning, som fremragende undervisere har.
Online - Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer internationale koordinatorer og andre interesserede til et webinar om KA1-mobilitetsprojekter under Erasmus+ 2021-2027
Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer skole-, voksen- og erhvervsuddannelsessektoren til webinar om akkreditering til Erasmus+ forud for Kommissionens næste frist for akkrediteringsansøgninger (19.10.2021). Webinaret henvender sig til institutioner, der endnu ikke har opnået akkreditering.
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Niels Bohrs Allé 1 5230 Odense M
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer skole-, voksen- og erhvervsuddannelsessektoren til informationsmøde om akkreditering til Erasmus+ forud for Kommissionens næste frist for akkrediteringsansøgninger (19.10.2021) Mødet henvender sig til institutioner, der ikke har opnået akkreditering.
Zoom
Ansøgningsrunden for de såkaldte forberedende besøg gennem Nordplus Junior, Nordplus Voksen og Nordplus Nordens Sprog åbner den 23. august 2021 og har deadline 1. oktober 2021. Tilmeld dig vores webinar og hør om dine muligheder.
Online
The Danish Agency for Higher Education and Science holds a webinar about The European Solidarity Corps. Learn more about the program and your possibilities to apply for funding for solidarity projects; smaller volunteer projects initiated and implemented by young people.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder et webinar om Det Europæiske Solidaritetskorps. Lær mere om programmet og dine muligheder for at søge tilskud til solidaritetsprojekter; små frivilligprojekter initieret og implementeret af unge.
Uddannelses- og Forskningsministeriet. Prisuddelingen livestreames.
Mandag den 23. august 2021 bliver årets EliteForsk-priser overrakt til fem fremragende forskere. Det sker ved EliteForsk-prisuddelingen, som i år livestreames.
MSCA-delprogrammet Doctoral Networks yder støtte til oprettelse af ph.d.-uddannelser i netværk på tværs af landegrænser. Fokus er særligt på at øge international og intersektoriel forskermobilitet. På webinaret går vi i dybden med 2021-opslaget. Du kan følge med den 19. august kl. 13:00-14:00.
Har du spørgsmål til et af delprogrammerne under Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA)? Så deltag i vores én-times session, hvor vi som National Contact Points for MSCA besvarer spørgsmål om alle programdele. Vi holder denne Q&A-session torsdag den 8. juli 2021 kl. 13:00-14:00.
Vil du gerne til udlandet og forske, eller vil du gerne rekruttere internationale forskere? Så deltag i vores webinar, hvor vi går i dybden med MSCA Postdoctoral Fellowships-opslaget 2021 og samtidig ser på, hvad den gode ansøgning indeholder. Webinaret afholdes den 1. juli kl. 10:30-11:30.
Deltag i webinaret, hvor vi præsenterer indholdet i klynge 4: Det digitale område, industri og rummet i Horizon Europe. Lær mere om tankerne bag det nye to-årige arbejdsprogram (2021-2022), klyngens partnerskaber og relationen til Horizon Europes missioner. Webinaret afholdes den 22. juni 2021.
Deltag i webinaret, hvor vi præsenterer det overordnede indhold i programmet klynge 5: Klima, energi og mobilitet i Horizon Europe. Lær mere om tankerne bag det nye to-årige arbejdsprogram (2021-2022), og klyngens synergier med missioner og partnerskaber. Webinaret afholdes den 21. juni 2021.
Webinaret vil give dig indblik i indholdet i programmet Fødevarer, bioøkonomi, naturressourcer, landbrug og miljø i Horizon Europe. Vil du høre om tankerne bag det nye toårige arbejdsprogram (2021-2022) og klyngens synergier med missioner og partnerskaber, så deltag i webinaret d. 18. juni 2021.
Vær med, når vi stiller skarpt på den forskning og innovation som udbydes i sundhedsklyngens toårige arbejdsprogram (2021-2022). Vil du høre mere om dette og andre relevante initiativer såsom EU’s sundhedspartnerskaber og EU’s Kræftmission og Kræftplan, så deltag i webinaret den 17. juni 2021.
På webinaret præsenterer vi det overordnede indhold i programmet Kultur, kreativitet og inkluderende samfund i Horizon Europe, tankerne bag og det nye toårige arbejdsprogram (2021-2022). Vil du danne dig et nyttigt overblik til brug for den gode ansøgning, så deltag i webinaret den 16. juni 2021.
Hør danske og franske eksperter, forskere og virksomheder fortælle om støttemulighederne i Horizon Europe inden for rumområdet. Og om de spirende danske og franske rumindustrier, styrkepositioner og samarbejdsmuligheder. Webinaret afholdes den 4. juni, kl. 9:30-12.00.
Lyt med og find dine næste samarbejdspartnere, når Institut Français og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen bringer forskere, virksomheder og andre aktører sammen. Webinaret har fokus på mulighederne i Horizon Europe inden for forebyggelse af overvægt og fedme. Webinaret holdes den 27. maj.
Ansøgere til Horizon Europe skal benytte den nye ansøgningsskabelon. I dette webinar stiller vi sammen med Europa-Kommissionen skarpt på den del af ansøgningen, der omhandler projektimplementeringen, og vi kommer med forklaringer og gode råd til dette afsnit. Webinaret holdes den 27. maj.
Online
Skal du være mentor for en ung volontør fra udlandet? Så kom med på online mentorkursus for både nye og erfarne mentorer.
Deltag i webinar om impact, når Uddannelses- og Forskningsstyrelsen sammen med Europa-Kommissionen gennemgår krav og forventninger til impact-afsnittet af ansøgningsskabelonen til Horizon Europe. Webinaret holdes den 19. maj.
Excellence-afsnittet i en Horizon Europe-ansøgning indeholder motivationen for projektet, den banebrydende idé, de konkrete målsætninger samt koncept og metode. Vil du blive helt skarp på, hvad det kræver at skrive det stærke excellence-afsnit, så deltag i webinar den 18. maj.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til online spørgetime om ansøgninger til Det Europæiske Solidaritetskorps, runde 1 2021.
Online via Zoom - link fremsendes forud for arrangementet.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til Q&A-session for organisationer, der ønsker at søge midler til et "Small-scale Partnership" eller et "Cooperation Partnership" på ungdomsområdet ved ansøgningsrunde 1 i 2021.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder en session med spørgsmål og svar for ansøgere af Cooperation Partnerships og Small-scale Partnerships i Erasmus+ inden for erhvervsrettet grund- og efteruddannelse, dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse og almen voksenuddannelse og folkeoplysning
Online - Zoom
Den 29. april overrækker uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen Forskningskommunikationsprisen 2021 til en forsker, der har gjort en ekstraordinær indsats for at kommunikere sin forskning til den brede offentlighed. Alle kan deltage via Zoom.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til webinar om ansøgningsskemaer, Quality Label og tilskudsanmodning til volontørprojekter under Det Europæiske Solidaritetskorps, runde 1 2021
Lukket for tilmelding. Arbejder du med digitale og grønne teknologier, kunstig intelligens, robotter, batterier eller hydrogen? Og er du på udkig efter partnere til internationale forsknings- eller innovationsprojekter uden for Danmarks grænser? Så deltag i virtuelt matchmaking-event den 29. april.
Online - Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til online skriveseminar forud for ansøgningsfristen for ’Small-scale Partnerships’ og ’Cooperation Partnerships’ (tidligere strategiske partnerskaber).
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder en session med spørgsmål og svar for alle ansøgere til mobilitetsprojekter for unge og ungdomsarbejdere i Erasmus+.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til online informationsmøde om tilskudsmulighederne under det Det Europæiske Solidaritetskorps i den nye programperiode 2021-2027.
Online - Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder informationsmøde for de skoler, gymnasier, voksenuddannelsesinstitutioner og konsortier, der er blevet akkrediteret til den nye, syvårige Erasmus+-programperiode.
Online - Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder informationsmøde for de individuelle erhvervsuddannelsesinstitutioner og -konsortier, der er blevet akkrediteret til den nye, syvårige Erasmus+-programperiode.
Uddannelse- og Forskningsstyrelsen og Aalborg Universitet afholder et webinar om missionsbegrebet inden for forskning & innovation og om de kommende missioner i Horizon Europe. Formålet er at forberede danske aktører til deltagelsen i Horizon Europe-missionerne. Webinaret holdes 15. april kl. 10-12.
Online - Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til et online-informationsmøde om tilskudsrammerne i det nye Erasmus+-program (2021-2027) for hhv. ’Small-scale Partnerships’ og ’Cooperation Partnerships’ (tidligere strategiske partnerskaber).
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer organisationer, som arbejder med unge mellem 13 og 30 år, til online-informationsmøde om tilskudsmulighederne i det nye Erasmus+-program (2021-27).
Er du i færd med at udarbejde en ansøgning til Horizon Europe eller skal du arbejde med Horizon Europe projektøkonomi? Så er der nyttig viden at hente, ved at deltage i vores webinar om projektudgifter i Horizon Europe. Webinaret afholdes tirsdag den 13. april 2021 kl. 13-14.
Online - Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer internationale koordinatorer og andre interesserede til et online-informationsmøde om rammerne for mobilitetsprojekter under Erasmus+ 2021-2027.
Online -Zoom
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer pædagoger, lærere, undervisere, vejledere, internationale koordinatorer og ledere til et online informationsmøde om tilskudsrammerne for enkeltstående mobilitetsprojekter (uden akkreditering) i det nye Erasmus+-program (2021-2027).
Online
Webinar om mulighederne for formidling af projektresultater fra Erasmus+ og Nordplus voksen-projekter
Horizon Europe er så småt ved at gå i gang og det er tid til at forberede sig til de nye calls. Hvis du gerne vil vide, hvordan de fem nye delprogrammer i MSCA kommer til at se ud, så se med på vores webinar. Webinaret afholdes torsdag den 18. marts, kl. 13-14.15.
Det Europæiske Forskningsråd (ERC) er EU's program for eliteforskning. Dette webinar går i dybden med programmets opbygning og formål, så du som forsker eller rådgiver er bedst klædt på til at søge ERC-midler. Webinaret afholdes den 16. marts 2021 kl. 10:00-11:15 og vil foregå på engelsk.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder infomøde om Det Europæiske Solidaritetskorps. Lær mere om programmet og dine muligheder for at rejse ud som frivillig i Europa.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder infomøde om Det Europæiske Solidaritetskorps. Lær mere om programmet og dine muligheder for at søge tilskud til solidaritetsprojekter; små frivilligprojekter initieret og implementeret af unge.
Lær mere om, hvad der er nyt hos Det Europæiske Forskningsråd (ERC) i Horizon Europe. Desuden vil vi se nærmere på, hvad Det Europæiske Forskningsråd (ERC) er, og hvordan det adskiller sig fra andre dele af Horizon Europe. Webinaret afholdes den 24. februar 2021, kl. 10.00-11.15.
Tyskland er – tæt efterfulgt af Storbritannien – danske Horizon- deltageres fortrukne samarbejdspartner. Efter Brexit bliver der behov for at finde nye excellente partnere ikke mindst syd for grænsen. Hør om muligheder og fordele ved dansk-tysk samarbejde, når vi holder webinar den 27. januar 2021.
Vil du have indsigt i de kommende EU fundingmuligheder til forsknings- og innovationsprojekter indenfor det sammenhængende sundhedsvæsen og forebyggelse? Så se med på dette webinar, som også byder på inspirationsoplæg fra igangværende sundhedsprojekter. Webinaret afholdes den 20. januar kl. 10-11:30
How are you? Insta-happy or truly happy? That is the question for students in this webinar about student well-being in the Nordic countries.
DGI Byen, Tietgensgade 65 1704 København
Kom og bliv inspireret til udvikling af det internationale uddannelsessamarbejde, når Uddannelses- og Forskningsstyrelsen slår dørene op til konference om det nye internationale uddannelsesprogram ’Erasmus+ 2021-2027’.
Online via linket nedenfor. Forudgående tilmelding er ikke nødvendig.
Grundet coronasituationen er den fysiske afholdelse af konferencen ’Erasmus+ 2021-2027’ i DGI Byen aflyst. I stedet inviterer vi til en online-udgave, hvor vi streamer direkte fra DGI Byen og Bruxelles i tidsrummet 9.00-12.05 den 30. november 2020.
Den digital konference 'Danmark i Europa: fælles fremtid - fælles løsninger' omhandler på dag 2 udelukkende EU's kommende program for forskning og innovation, Horizon Europe. Konferencen finder sted den 26. november, kl. 10-15. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Uddannelses- og forskningsministeren og kulturministeren inviterer en lang række interessenter, eksperter og brancher til topmøde om unges trivsel under COVID-19 den 26. november.
Den digitale konference "Danmark i Europa: fælles fremtid - fælles løsninger" sætter første dag fokus på en række nye EU-programmer for uddannelse, forskning, kultur og erhvervsudvikling. Konferencen finder sted den 25. november 2020, kl. 10-15. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
How can research-based knowledge be used in time of crises like the pandemic – and how can it be converted into decisions, politics, guidelines and restrictions? These are some of the questions you may discuss with leading Danish and international scientists and advisers during the DFiR-webinar
Vil du gerne have tidlig viden om, hvordan MSCA forventes at se ud i Horizon Europe? Så se med på dette webinar, hvor vi vil skabe overblik over de foreslåede ændringer til MSCA-programmet. Webinaret afholdes mandag den 23. november kl. 13-14.
Online
Skal du være mentor for en ung volontør fra udlandet? Så kom med på online mentorkursus for både nye og erfarne mentorer.
I dette webinar gennemgår vi de kontrolmekanismer, som Europa- Kommissionen kan/vil pålægge projektet: Checks, audits, reviews og investigations. Hvad kan ske hvornår, og hvad er en projektdeltagers pligter og rettigheder i den forbindelse. Webinaret afholdes d. 18. november 2020 kl. 10.00.
I dette webinar vil vi gennemgå reglerne for at lade tredjeparter deltage i projektgennemførelsen, og vi stiller skarpt på, hvornår en given udgift falder i kategorien ”other direct costs” vs. ”subcontracting”. Webinaret afholdes d. 11. november 2020 kl. 10.00.
Online
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til et online eftermiddagsmøde om projektstyring i en COVID-19-tid for danske partnere i og koordinatorer af skoleudvekslingspartnerskaber.
I Horizon 2020 findes der tre forskellige metoder til beregning af personaleomkostninger. Vi gennemgår disse metoder og EU-definitionen af personale samt de krav, der eksisterer til udfyldelse af timesedler. Webinaret afholdes d. 4. november 2020 kl. 10:00
I dette webinar gennemgår vi de syv kriterier for, hvornår omkostninger i et Horizon 2020-projekt lever op til EU’s betingelser for at være støtteberettigede. Derudover vil vi bl.a. også se på direkte vs. indirekte omkostninger. Webinaret afholdes d. 28 oktober 2020 kl. 10.00.
I dette webinar vil vi kigge på Horizon 2020-projekters livscyklus, og koble denne til afrapporteringen. Endvidere giver vi en introduktion til Funding & Tenders Portalen. Webinaret afholdes 21. oktober 2020 kl. 10:00.
Online
Styrelsen for Forskning og Uddannelse afholder spørgetime for alle, som er i gang med en ansøgning til Det Europæiske Solidaritetskorps.
Online
Europa-Kommissionen har offentliggjort indkaldelse af ansøgninger om Erasmus-akkreditering på ungdomsområdet.
Online
Kunne du tænke dig at ansøge om midler til et strategisk partnerskab med fokus på enten kreativitet og innovation eller digitalisering inden for uddannelsesområdet? Så meld dig til Styrelsen for Forskning og Uddannelses webinar, hvor du kan få inspiration og stille spørgsmål.
Hansenberg, Vranderrupvej 90, 6000 Kolding
Europa-Kommissionen har offentliggjort indkaldelse af ansøgninger om Erasmus-akkreditering for organisationer inden for erhvervsrettet grund- og efteruddannelse.
Online
Styrelsen for Forskning og Uddannelse afholder webinar om muligheden for at rejse ud som volontør gennem Det Europæiske Solidaritetskorps.
Online
Styrelsen for Forskning og Uddannelse afholder informationsmøde for unge og organisationer, der er interesserede i at høre mere om muligheden for at søge tilskud til solidaritetsprojekter i Danmark gennem Det Europæiske Solidaritetskorps.
Online
Styrelsen for Forskning og Uddannelse afholder informationsmøde for unge og organisationer, der er interesserede i at høre mere om muligheden for at søge tilskud til solidaritetsprojekter i Danmark gennem Det Europæiske Solidaritetskorps.
Link til webinaret sendes på mail
Uddannelses- og Forskningsministeriet afholder et webinar, hvor vi vil skabe mulighed for vidensdeling blandt uddannelsesinstitutionerne og lade eksperter og studerende komme med perspektiver på studiestarten 2020 i en corona-tid.
I år erstattes det årlige koordinatormøde for de videregående uddannelser i Erasmus+ af et webinar, hvor Styrelsen for Forskning og Uddannelse vil komme omkring de vigtigste elementer af projektopstarten i mobilitetsaktionerne KA103 og KA107.
Vil du eller en forsker på din institution gerne til udlandet og forske, eller vil du gerne rekruttere internationale forskere? Så lyt med, når vi holder webinar om Individual Fellowships (IF) under Marie Skłodowska-Curie Actions i Horizon 2020. Webinaret afholdes den 29. april 2020 kl. 11-12.
Online
Styrelsen for Forskning og Uddannelse afholder to spørgetimer for alle, som er i gang med en ansøgning til Erasmus+ Ungdom og/eller Det Europæiske Solidaritetskorps.
Online
Arbejder I med unge, og vil I styrke den europæiske dimension i jeres organisation? Så tilmeld jer vores webinar og hør om mulighederne for tilskud inden for ungdomsområdet. Se med den 30. marts kl. 10.00-11.30.
Er du og din skole i gang med en ansøgning til et skoleudvekslingspartnerskab inden for Erasmus+? Er du i tvivl om, hvad programmet kan, og hvad det kræver? Vi giver en introduktion til programmet mandag den 9. marts 2020.
Operaens foyer, København
Torsdag den 27. februar 2020 afslører Uddannelses- og Forskningsministeriet, hvem der modtager årets EliteForsk-priser. Det sker ved EliteForsk-prisuddelingen, som afholdes i Operaen i København.
Aarhus Universitet, Høegh-Guldbergs Gade 6B, bygning 1632, rum 201, 8000 Aarhus C. Obs! Mødet bliver kun afholdt i Aarhus den 25. februar 2020, og vil ikke blive gentaget i København.
Er du en erfaren forsker, og vil du gerne vide mere om mulighederne for at søge et Advanced Grant fra Det Europæiske Forskningsråd (ERC)? Så deltag i informationsmødet tirsdag den 25. februar 2020 på Aarhus Universitet.
Styrelsen for Forskning og Uddannelse, Asylgade 7, 5000 Odense C
Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til informationsmøde om tilskudsmulighederne i de to EU-programmer, Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps.
Styrelsen for Forskning og Uddannelse, Bredgade 40, 1260 København K
Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til informationsmøde om tilskudsmulighederne i de to EU-programmer, Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps.
Teknologisk Institut, Kongsvangs Allé 29, 8000 Aarhus C. Konferencesalen i byg. 1 (hovedbygningen) på 5. sal. Tilmeldingsfristen er den 29. januar 2020 kl. 12.00.
Bliv klogere på det offentlig-private partnerskab BBI-JU under Horizon 2020, som har fokus på en effektiv udnyttelse af bioressourcer. Hør også om Miljøstyrelsens grønne programmer GUDP, MUDP og EUDP samt Innovationsfondens Grand Solutions. Mødet finder sted den 3. februar 2020 i Aarhus.
Målet er at gøre status på arbejdet med trepartsaftalen og se fremad sammen med en bredere kreds af interessenter. Midtvejskonferencen bliver afholdt af VEU-arbejdsgruppen, som er nedsat i regi af trepartsaftalen, og Styrelsen for Forskning og Uddannelse.
Scandic Copenhagen Vester Søgade 6, 1601 København V
Kom og bliv inspireret til frivilligt arbejde, praktik og lønnet arbejde i Danmark eller udlandet gennem Det Europæiske Solidaritetskorps. Arrangementet er gratis.
Scandic Palace Hotel, Rådhuspladsen 57, 1550 København V OBS! Ændret fra Eigtveds Pakhus
Er du i tvivl om dokumentationskrav for projektomkostninger, udregning af timesatser og betingelserne for at bruge underleverandører? Så deltag i vores afrapporteringskursus og få styr på, hvordan du afrapporterer i praksis. Kurset holdes den 20. november 2019 i København.
DGI-Byen Tietgensgade 65 1704 København
Få inspiration til udvikling af det europæiske uddannelsessamarbejde, når Styrelsen for Forskning og Uddannelse slår dørene op til årets Erasmus+ konference om kvalitet i mobilitetsprojekter. Konferencen holdes den 12. november 2019 i København.
Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 2 G, 1448 København K - sal II
Lær at skrive en succesfuld ansøgning, hvor du formidler din forskningsidé og dit CV på den bedste måde. En indføring i formatet samt læring fra tidligere ansøgere vil øge din mulighed for at få en bevilling fra Det Europæiske Forskningsråd (ERC). Kurset holdes den 5. november 2019 i København.
Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2, København
Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) holder konference torsdag den 31. oktober 2019 om forskningsfinansiering. Spørgsmålet er blandt andet, hvordan basismidler og eksterne forskningsmidler spiller sammen, og hvad den ændrede balance mellem de to finansieringskilder betyder.
Hannover Lecture Hall Blegdamsvej3B 2200 København N
Informationsmøde på Københavns Universitet om fundingmulighederne i det såkaldte Innovative Medicines Initiatives (IMI2). På mødet løfter vi sløret for de forskningsemner, som IMI forventer at opslå i 2020. Mødet finder sted den 10. oktober, kl. 14:30-16:30.
DGI-byen, København
Få inspiration til arbejdet med livslang læring i et arbejdsmarkedsperspektiv, når Styrelsen for Forskning og Uddannelse i samarbejde med EU-kommissionen og den Elektroniske Platform for Voksenlæring i Europa EPALE inviterer til konference den 8. oktober 2019.
Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel, Engvej 171, 2300 København S.
Overvejer du at påtage dig koordinatorrollen i et Horizon 2020-projekt, eller er du en erfaren koordinator, der ønsker sparring med andre koordinatorer? Så kom til koordinatordag den 10. september i København.
Aarhus Universitet, Stakladen (i Preben Hornung Stuen), Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus C
Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer sammen med Aarhus Universitet til en informationsdag om de muligheder, som social-, samfunds- og humanvidenskaberne har for at søge støtte under Horizon 2020. Mødet finder sted den 20. juni 2019 på Aarhus Universitet.
Igen i år deltager Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) på Folkemødet. Rådet er sammen med forskellige samarbejdspartnere vært for en række spændende forsknings-, innovations- og teknologipolitiske diskussioner.
Handlinger tilknyttet webside