Gå til indhold

Nyhedsbrevet Udsyn

Nyhedsbrevet Udsyn holder dig opdateret om muligheder for tilskud, ansøgningsfrister, arrangementer og leverer ny viden og inspiration til arbejdet med internationalisering, læring og uddannelse.

Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden.

 

 

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Juni 2024

Dyk ned i Erasmus+ med en ny podcast, midtvejsevaluering fra Danmark og dugfriske data. Og udforsk de mange informationsmøder om internationale samarbejdsmuligheder inden for både formel og uformel uddannelse og læring, der venter efter sommeren. Rigtig god sommer!

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Maj 2024

Velkommen til Udsyn med seneste nyt på det internationale uddannelsesområde. Deltag i et webinar om Erasmus-akkreditering, udforsk mulighederne i Nordplus, der støtter 347 uddannelsesprojekter i 2024 og vær med til at fejre #ErasmusDays i dagene 14.-19. oktober.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - April 2024

Vil du dykke ned i bæredygtig uddannelse eller deltage på konference om unges trivsel og ungefællesskaber? Læs om spændende arrangementer i pipeline, om årets OPU-konkurrence for erhvervsskoleelever og om muligheden for at indstille dit projekt til Den europæiske sprogpris i denne udgave af Udsyn.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Marts 2024

Liechtenstein, Stockholm, Paris og København er nogle af de steder, hvor du kan hente inspiration, netværk og internationale perspektiver med hjem til din organisation. Læs mere om kommende arrangementer, EITA-pris og ledige stillinger som sendelektor i denne udgave af Udsyn.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Februar 2024

Kender du til de mangefacetterede muligheder, der ligger for at opnå tilskud via EU-programmet Erasmus+? Hent inspiration i en række videoklip, der zoomer ind på erfaringer med internationalt samarbejde om læring og uddannelse.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Januar 2024

I årets første udgave af Udsyn finder du en række arrangementer, hvor du kan skabe netværk og blive klogere på nogle af de mange muligheder, programmet Erasmus+ byder på. Og så er der inspiration at hente for dig, der gerne vil arbejde med ’grønne projekter’.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - December 2023

I årets sidste udgave af Udsyn kan du læse om nye tilskudsmuligheder i 2024. Der er også gode muligheder for at komme ud i Europa på studiebesøg eller seminar og hente inspiration til det fremtidige internationale uddannelsesarbejde. Rigtig god jul forude!

Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?

Hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et kort spørgeskema. Det tager ganske få minutter at udfylde.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - September 2023

Der er åbnet for tilmelding til årets konference om Erasmus+, som sætter fokus på internationalt samarbejde på uddannelses- og ungdomsområdet. Hold dig opdateret om kommende events, årets vindere af EITA-prisen, og hvordan du kan være med til at forme fremtidens Erasmus+ i denne udgave af Udsyn.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Juni 2023

Hold dig opdateret om kommende informationsmøder og muligheder via både Erasmus+, Nordplus og DK-USA-programmet og hent inspiration til internationalisering på uddannelsesområdet i denne udgave af Udsyn. Rigtig god sommer!

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - April 2023

Lad dig inspirere af andre organisationers deltagelse i internationale samarbejdsprojekter, elevudveksling eller ungdomsindsatser i denne udgave af Udsyn, hvor årets OPU-konkurrence for erhvervsskoleelever også skydes i gang.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Marts 2023

Mulighederne på det internationale uddannelsesområde er mange. I denne udgave af Udsyn kan du blandt andet høre mere om ’jobshadowing’, netværk via EPALE, Nordplus-seminar om nordiske sprog og nye undervisningsmuligheder på en række europæiske universiteter.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - Januar 2023

Få hjælp til arbejdet med ansøgninger til Erasmus+, når vi afholder skriveseminar eller spørgetime, og læs om muligheder for at søge tilskud via 'Jean Monnet' og hente inspiration med hjem fra spændende arrangementer i Europa.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - December 2022

I årets sidste udgave af Udsyn kan du læse om nye tilskudsmuligheder i 2023 og tilhørende informationsarrangementer. Der er også gode råd at hente fra andre tilskudsmodtagere til det fremtidige arbejde med det internationale uddannelsesområde. Rigtig god jul forude!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - August 2022

Sensommeren er fyldt med tilbud om arrangementer, hvor du kan blive klogere på tilskudsmuligheder og få netværk og nye værktøjer til internationalt samarbejde med fokus på læring og uddannelse. Dyk ned i Udsyn og få seneste nyt fra programmerne Erasmus+ og Nordplus.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - Juni 2022

Sæt kryds i kalenderen til årets konferencer og hold dig opdateret om nye spændende tilskudsmuligheder, ansøgningsfrister og arrangementer med fokus på internationalisering, læring og uddannelse. Rigtig god sommer!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - Maj 2022

Ansøgningsskema til Erasmus-akkreditering er åbnet, og så er der nyt om Det europæiske år for unge, en ny konkurrence for erhvervsskoleelever med fokus på oplæring i udlandet (OPU) og spændende arrangementer i ind- og udland.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - April 2022

Uanset om du arbejder i uddannelsessektoren eller på ungdomsområdet, så er der ny viden og inspiration at hente til arbejdet med læring og uddannelse i et internationalt perspektiv i denne forårsudgave af Udsyn. God læselyst!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - Marts 2022

Hvad kan en Erasmus-akkreditering i en kommune åbne for? Og hvordan kan man arbejde med international mobilitet? Udsyn bringer artikler og invitation til seminarer, hvor du kan hente viden og inspiration. Og så tilbyder DiscoverEU netop nu mulighed for at søge gratis interrailbilletter.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - dec. 2021

I årets sidste udgave af Udsyn kan du læse om nye tilskudsmuligheder i 2022 og tilhørende informationsarrangementer samt finde en spændende podcast og andre nyheder på det internationale uddannelsesområde. Rigtig god jul forude!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - okt. 2021

Hold dig opdateret om Europa-Kommissionens vedtagelse af en ny ramme for at øge inklusion og mangfoldighed i programmerne Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps og andre aktuelle tilbud til dig, der arbejder med internationalisering på uddannelses- eller ungdomsområdet.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - sept. 2021

Der er åbnet for tilmelding til årets konference om Erasmus+, hvor det i år atter er muligt at mødes, netværke og hente ny viden og inspiration. Denne og flere andre muligheder på det internationale uddannelsesområde kan du læse om i denne udgave af Udsyn.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, juni 2021

Det er tid til at sætte kryds i kalenderen til årets konferencer om Erasmus+ og EPALE, og så kan du blive klogere på Erasmus-akkreditering, Europass, Euroguidance og visakrav til ophold i Storbritannien. Rigtig god sommer forude!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, april 2021

Hent viden om de nye programperioder for Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps via faktaark og nyheder om tilskudsmuligheder. Vi leverer også inspiration og forskning om Erasmus+-indsatser i denne forårsudgave af Udsyn. God læselyst.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, marts 2021

Mens vi venter på nyt om det nye Erasmus+-program, har vi forberedt en række informationsmøder om tilskudsmuligheder via Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps. Få overblik og se tilbud om en række onlinekurser her i Udsyn.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, feb. 2021

En ny 'Erasmus+ App' har set dagens lys, og så byder den kommende tid på en lang række online-tilbud, der sætter fokus forskellige på forskellige sektorers arbejde med den internationale dimension og emner som fx inklusion og digitalisering. Hold dig opdateret via Udsyn.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, jan. 2021

I årets første udgave af Udsyn informerer vi om nye elementer i det nye Erasmus+-program og tilbyder en række online-arrangementer, der blandt andet sætter fokus på konceptet ’blended’ mobilitet, den grønne dimension i Erasmus+ og inklusionsarbejde. God læselyst!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, dec. 2020

I årets sidste udgave af Udsyn leverer vi seneste nyt om Erasmus+ 2021-2027, nye publikationer med inspiration til indsatser og tilbud om et skriveseminar om ansøgning til Nordplus Voksen. Rigtig god jul forude!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, nov. 2020

Trods coronasituationen er der fortsat gang i international mobilitet blandt elever fra erhvervsuddannelserne, og i Udsyn ser vi nærmere på brug af PIU-ordningen. Læs også om webinar om tilskudsmuligheder via Nordplus 2021, og husk du kan deltage i online-konference om Erasmus+ 2021-2027 d. 30. nov.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, okt. 2020

Coronapandemien er over os, og mange fysiske arrangementer er aflyst. Til gengæld er der mulighed for at deltage i en online-udgave af årets konference om Erasmus+ 2021-2027 samt en række online kurser på skole- og ungdomsområdet. Hold dig opdateret via Udsyn.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, sept. 2020

Hold dig opdateret om kommende arrangementer: Du kan nu tilmelde dig konferencen ’Erasmus+ 2021-2027’, et onlinekursus om den nye mulighed for Erasmus-akkreditering, onlinekurser på ungdomsområdet og læse mere om ’Vocational Skills Week’ og ’Erasmus Days’.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, august 2020

Vi inviterer til informationsmøder om Erasmus-akkreditering, EPALE-konference om bæredygtighed og online-seminar med fokus på sprog. Du kan også holde dig opdateret om nye tilskudsmuligheder og læse seneste nyt om ’Europæiske Universiteter’ og Erasmus Mundus.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, juni 2020

Organisationer, der løbende ønsker at organisere Erasmus-mobilitetsprojekter, inviteres til at ansøge om Erasmus-akkreditering. Herudover informerer vi om tilskudsmidler fra Det Europæiske Solidaritetskorps, online sommersprogkurser i dansk og nyt på vejledningsområdet. God sommer forude!

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2020

Datoen for årets Erasmus+ konference er sat, der er udskrevet konkurrence for erhvervsskoleelever, ny udgivelse om det danske vejledningssystem, nye online informations- og kursustilbud og muligheder for at søge økonomisk støtte til en række initiativer. Hold dig opdateret via Udsyn!

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2020

Coranakrisen har sat øget fokus på behovet for online løsninger. Vi henviser til nogle af de digitale muligheder, der findes via platforme som School Education Gateway og EPALE. Herudover finder du tilbud om online kurser for vejledere og ungdomsarbejdere.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2020

Vi holder dig opdateret om konsekvenser af Coronavirus (COVID-19). Herudover kan du læse om en lang række muligheder for at blive inspireret til internationaliseringsarbejdet – også online. Og så introducerer vi ’Youth Wiki’, der er et online opslagsværk om ungdomspolitik i Europa. God påske forude!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2019

Julestemningen er over os, og 2019 er så småt ved at rinde ud. Vi skal dog lige ud med årets sidste nummer af Udsyn, hvor du kan tilmelde dig forskellige kurser og blive klog på det sidste nye fra Internationale Uddannelsesprogrammer. Glædelig jul og godt nytår!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2019

November er ved vejs ende, og det kimer nu så småt til julefest. I dette nummer af Udsyn finder du blandt andet materiale fra den afholdte Erasmus+ konference, indkaldelse af ansøgninger til Nordplus 2020 og du inviteres til lærerige kontakt- og skriveseminarer.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, oktober 2019

Bliv inspireret af de mange informationsmøder og træningskurser, der finder sted de kommende måneder, og fordyb dig i det spændende læsestof, der vil gøre dig klar til Erasmus+ konferencen den 12. november, som stadig er åben for tilmeldinger. Alt dette og meget mere i oktober måneds Udsyn.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, juni 2019

Sommeren står for døren, og ligeså gør en lang række spændende arrangementer. Det kan du læse om i Udsyn for juni måned, hvor du også kan blive klogere på nordisk og baltisk uddannelsessamarbejde i en ny publikation udgivet af Nordplus. Vi ønsker alle vore læsere en rigtig god sommer!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2019

Danske studerende og forskere kan nu søge om stipendier til ophold i Japan. Læs om Sønderborg Kommune, som deltager i et stort europæisk uddannelsesprojekt til gavn for pædagoger og børn. Og så har vi netop fejret Den Europæiske Ungdomsuge 2019. God fornøjelse med Udsyn!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2019

Et stigende antal danske skoler vil gerne samarbejde om udvekslingsprojekter med europæiske skoler. Fristen for at søge om et Charter for Erhvervsuddannelsesmobilitet nærmer sig, og så skyder vi Den Europæiske Ungdomsuge i gang. God fornøjelse med april måneds nyhedsbrev.

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - marts 2019

Du kan nu søge tre ledige stillinger som danskunderviser i udlandet. Ansøgningsfristen for tilskud til ungdomsprojekter og Det Europæiske Solidaritetskorps nærmer sig. Og så kan du læse om et stort projekt mellem forskere og lærere om at lære børn om sundhed og ernæring. God fornøjelse med Udsyn!

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - februar 2019

Ved 2019's første og største ansøgningsrunde har 182 projekter ansøgt om Erasmus+ tilskud. Og flere ansøgningsfrister nærmer sig, så du kan stadig nå at søsætte et europæisk projekt. Udsyn vil gerne inspirere arbejdet med to gode eksempler på Erasmus+ strategiske partnerskaber. Læs med!

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - januar 2019

2019's store ansøgningsfrister for både Erasmus+ og Nordplus nærmer sig. Få hjælp til at skrive en ansøgning ved skriveseminarer i Aarhus og København. To Erasmus+ strategiske partnerskaber - om undervisningsmetoder og sikkerhed på arbejdspladsen - kan inspirere. God fornøjelse med Udsyn.

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer – december 2018

Vi ønsker vores 2.234 abonnenter en glædelig jul og god læselyst med 2018's sidste Udsyn, hvor du bl.a. kan søge tilskud fra Det Europæiske Solidaritetskorps, søge et Erasmus+ Charter for Erhvervsuddannelser og læse om, hvordan studerende på VIA University College lærer at bygge højhuse i træ.

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - november 2018

Vi søger evaluatorer til at vurdere ansøgninger og afrapporteringer, mange Erasmus+ ansøgningsskemaer er klar, og så er der åbnet for søgning til endnu tre projekttyper i Erasmus+. Deltag i EU-Kommissionens formidlingskonkurrence med temaet Unge. Udsyn har mange muligheder denne måned, god læselyst!

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - oktober 2018

Søg Erasmus+ og Nordplus i 2019! Vi inviterer til informationsmøder og skriveseminarer, så I bliver klædt bedst muligt på til at søge tilskud. EPALE inviterer til konference om digitalisering af voksenlæringssektoren, og nye tal viser, at PIU-ordningens popularitet vokser. God læselyst.

Påmindelse: Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?

Hvis ikke du allerede har gjort det, så hjælp os gerne med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et kort spørgeskema. Det tager ganske få minutter at udfylde.

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer – september 2018

Tilmeldingen til Erasmus+ konferencen 2018 er åbnet! Kom med, og mød 200 andre interesserede i international uddannelse den 25. oktober 2018. Vi har en dato klar til årets EPALE-konference for voksensektoren. Og så er det nu, I kan søge om at afholde sommersprogkurser 2019 og 2020. God læselyst.

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - august 2018

Et nyt semester starter med en stor nyhed, nemlig at Det Europæiske Solidaritetskorps er skudt i gang - det giver blandt andet tilskud til, at unge kan arbejde frivilligt i Europa. Derudover har PIU-ordningen nyt, og tre ansøgningsfrister nærmer sig - se, hvad du kan søge tilskud til i Udsyn.

Udsyn – nyt om internationale udannelsesprogrammer – juni 2018

Sæt kryds i kalenderen den 25. oktober 2018, hvor den årlige Erasmus+ konference finder sted i DGI-Byen. Europa-Kommissionen er kommet med forslag til det næste Erasmus-program, der starter i 2021. Kontoret for internationale uddannelsesprogrammer ønsker alle vores læsere en rigtig god sommer!

Udsyn – nyt om internationale udannelsesprogrammer - maj 2018

Nordplus har uddelt tilskud til uddannelsesprojekter, der er udskrevet konkurrence for erhvervsskoleelever, Nordic Master indkalder ansøgninger fra universiteterne, og forældre, der rejser ud med Erasmus+ Videregående, kan nu søge ekstra tillæg. Læs med og få udsyn.

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - april 2018

Se, hvor mange der har søgt om et Erasmus+ strategisk partnerskab inden for din sektor ved ansøgningsrunden 2018. Kender du en ung, der gerne vil lave frivilligt arbejde? Så bliv inspireret af Mohammed El Ghazi, som i seks måneder har arbejdet på en husbåd i Amsterdam. Læs kort og godt med her.

Udsyn – nyt om internationale udannelsesprogrammer - marts 2018

Her i martsudgaven af Udsyn opfordrer Dansk Folkeoplysnings Samråd til at kigge ud i verden og styrke innovaitonskraften. Arbejder du med Ungdomsområdet, så husk at næste ansøgningsfrist er 26. april. Og er du skolelærer, så søg om at komme med til Dublin og bliv inspireret til nye læringsmetoder.

Udsyn – nyt om internationale udannelsesprogrammer - februar 2018

Danske institutioner har søgt Erasmus+ mobilitetsprojekter for 236 millioner kroner, og Europa-Kommissionen har midtvejsevalueret selve programmet. Læs også, hvordan unge udenlandske frivillige hjælper til på en folkeskole i Hørning. Bliv inspireret til internationaliseringsarbejdet her.

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer – januar 2018

Ansøgningsfristerne til Erasmus+ og Nordplus nærmer sig, og du kan lige nå at få hjælp til din ansøgning. Bliv inspireret af Det Jyske Musikkonservatorium, som bruger EU-støtte til at implementere entreprenørskab i uddannelsen. Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer flyttes til Svendborg.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2017

Vi ønsker alle vores 2049 abonnenter en glædelig jul og god fornøjelse med årets sidste nummer af Udsyn, hvor du bl.a. kan hente årsrapporten 2016 for Erasmus+, læse om et nyt europæisk vejledningskoncept og gå den direkte vej til alle vores informationsmøder i 2018.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2017

Nordplus lancerer ny programperiode med et samlet budget på 47 millioner euro. Læs vinderhistorierne i dette års konkurrence om bedste fortælling om et praktikophold i udlandet og hent inspiration til det europæiske uddannelsesarbejde i en ny publikation. God fornøjelse med Udsyn!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, oktober 2017

Danske institutioner og organisationer kan i 2018 søge om tilskud for mere end 28 millioner euro gennem Erasmus+ til mobilitets- og samarbejdsprojekter. Euroguidance lancerer ny europæisk hjemmeside, og så kan Lektoratsordningen fejre 80 års jubilæum. God fornøjelse med Udsyn.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, september 2017

I september måneds udgave af Udsyn kan du læse om midtvejsevalueringen af Erasmus+, som viser, at udlandsophold har en positiv effekt på studerendes beskæftigelse efter endt uddannelse. Den Europæiske Sprogpris gives i år til to innovative sprogprojekter, og så kan du møde os på Kulturnatten.

Påmindelse: Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?

Hvis ikke du allerede har gjort det, så hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.

Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?

Hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, august 2017

Vær med til at fejre 30-året for Erasmus+ på konference om europæisk uddannelsessamarbejde. Ansøgningsfristerne for tilskud til europæiske ungdomsprojekter og forberedende besøg gennem Nordplus nærmer sig. Og så har du nu mulighed for at vinde Den Europæisk Sprogpris. God fornøjelse med Udsyn!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, juni 2017

Nordplus uddeler 10 millioner euro til 403 nye nordiske og baltiske projekter. Godkendte mobilitetsprojekter med tilskud fra Erasmus+ er netop offentliggjort. Og nu kan du deltage i konkurrencen om at vinde Den Europæiske Sprogpris. Vi ønsker dig god fornøjelse med Udsyn og en god sommer.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2017

En ny aftale om studenterudveksling med Kina giver danske studerende nye muligheder for at dygtiggøre sig. Rekordmange institutioner har søgt om tilskud til europæiske ungdomsprojekter. Og så får du input til, hvordan du sikrer størst udbytte af det europæiske uddannelsesarbejde. God fornøjelse!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2017

Danske uddannelsesinstitutioner og organisationer har søgt om mere end 16,5 millioner euro i tilskud til europæisk uddannelsessamarbejde. Vi fejrer Den Europæiske Ungdomsuge med over 100 arrangementer om unge i EU. Og så kan du følge fire lærlinge i praktik i Island. God fornøjelse med Udsyn!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2017

Læs om Lektoratsordningen, der i år kan fejre 80 års jubilæum. Ansøgningsfristen for tilskud til europæiske ungdomsprojekter nærmer sig med hastige skridt. Og så tuner vi ind på det europæiske uddannelsesarbejde i skoler og gymnasier i en ny inspirationsvideo. God fornøjelse med Udsyn!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, februar 2017

Flere end 130.000 danske elever, studerende, undervisere og frivillige har gennem de sidste 30 år rejst ud i Europa med Erasmus+. Fire ledere giver deres bud på, hvorfor det europæiske uddannelsessamarbejde er vigtigt. Og så kan organisationer nu søge tilskud til ungdomsprojekter. God fornøjelse!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, januar 2017

Vi skyder 2017 i gang med en lang række skriveseminarer, så din institution kan blive klar til forårets ansøgningsfrister. Hent inspiration til europæiske ungdomsudvekslinger i en ny video og få ugentlige opdateringer om det europæiske uddannelsessamarbejde via vores LinkedIn-side.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2016

I Udsyn for december kan du hente information om praktikophold i udlandet for elever i erhvervsuddannelserne og læse om mulighederne for tilskud til nordisk og baltisk uddannelsesamarbejde i 2017. Og så kan du nu blive ambassadør for EPALE. God fornøjelse med Udsyn og rigtig glædelig jul!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2016

Din uddannelsesinstitution kan nu få del i 25 millioner euro til europæiske uddannelsesprojekter. Læs vinderhistorierne i dette års konkurrence om bedste fortælling om et praktikophold i udlandet. Og så giver en ny publikation inspiration til arbejdet med staff mobility. God fornøjelse med Udsyn!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, oktober 2016

EU-Kommissionen har offentliggjort ansøgningsfrister for tilskud fra Erasmus+ til mobilitets- og samarbejdsprojekter i 2017. Deltag i konference om uddannelse af voksne flygtninge og læs projekteksempel om Middelfart Kommunes internationale uddannelsessamarbejde. God fornøjelse med Udsyn!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, september 2016

En ny publikation på engelsk om det danske uddannelsessystem er netop landet. Du kan nu søge om at afholde sommersprogkurser for internationale studerende i 2017. Og så kan du fremover også holde dig opdateret om internationale uddannelsesprogrammer på LinkedIn. God fornøjelse med Udsyn!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, august 2016

Sensommeren byder på en lang række kontaktseminarer om europæisk uddannelsessamarbejde. Deltag i konference om udlandsophold for undervisere og medarbejdere med Erasmus+. Og så kan institutioner og organisationer søge om tilskud til projekter inden for ungdomsområdet. God fornøjelse med Udsyn.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, juni 2016

Videregående uddannelsesinstitutioner kan nu søge om tilskud til mobilitetsprojekter med lande uden for Europa. Nordplus uddeler 10 millioner euro til nye uddannelsesprojekter i 2016. Og en ny publikation informerer om praktikophold i udlandet. God fornøjelse med Udsyn og god sommer.

Påmindelse: Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?

Hvis ikke du allerede har gjort det, så hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.

Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?

Hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2016

Fristen for at deltage i europæiske ungdomsprojekter med tilskud fra Erasmus+ nærmer sig. En ny hjemmeside giver inspiration til, hvordan du fortæller om dine projektresultater, så andre kan få gavn af dem. Og så har Nordplus i år modtaget rekordmange ansøgninger. God fornøjelse med Udsyn.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, januar 2016

Fristen for at søge om tilskud til nordiske og europæiske uddannelsesprojekter nærmer sig med hastige skridt. Få hjælp til din ansøgning på en række skriveseminarer og hent inspiration til dit projekt i en ny publikation fra Nordplus. Velkommen til årets første nyhedsbrev.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2015

Det er nu tid til at søge om tilskud fra Erasmus+ og Nordplus til uddannelsesprojekter i 2016. Styrelsen for Videregående Uddannelser afholder informationsmøder og skriveseminarer, så du er klædt på til ansøgningsprocessen. Vi ønsker dig god fornøjelse med årets sidste nyhedsbrev og en glædelig jul.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2015

I Udsyn for november kan du læse, hvorfor Rysensteen Gymnasium vil have ledelsens opbakning til det internationale arbejde. Du kan nu tilmelde dig en række informationsmøder om Erasmus+ og Nordplus. Og så fortæller en ny video om mulighederne i den Europæiske Volontørtjeneste. God fornøjelse!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, oktober 2015

Uddannelsesinstitutioner og organisationer på tværs af sektorer kan nu søge om tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter i 2016. En ny publikation fortæller om europæisk uddannelsessamarbejde, og så inviterer Styrelsen for Videregående Uddannelser til konference om voksenlæring.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, september 2015

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til konference om strategisk arbejde med internationalisering. To projekter er blevet hædret med Den Europæiske Sprogpris 2015, og så kan du se ny statistik for praktikophold i udlandet i erhvervsuddannelserne. God fornøjelse med Udsyn.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, august 2015

Din institution kan stadig nå at deltage i mobilitets- og samarbejdsprojekter i 2015. I nyhedsbrevet for august finder du ansøgningsfrister for nordisk, europæisk og internationalt uddannelsessamarbejde. Læs også, hvordan du vinder Den Europæiske Sprogpris 2015 og deltag i efterårets arrangementer.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2015

I Udsyn for maj måned får du ny statistik om mobilitet på de videregående uddannelser. Læs også om VIA, der satser på stærke ambassadører for udlandsophold. Og så inviterer Styrelsen for Videregående Uddannelser til inspirationsdag om Den Europæiske Volontørtjeneste.

Påmindelse: Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?

Hvis ikke du allerede har gjort det, så hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2015

Rekordmange institutioner har søgt om tilskud til uddannelsessamarbejde gennem Nordplus i 2015. Den Europæiske Ungdomsuge er skudt i gang med flere end 100 arrangementer rundt om i Europa. Og så kan du nu blive en del af et nyt online fællesskab for læring i verden. God læselyst!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2015

På tværs af uddannelsessektorer er der stor interesse for at komme til udlandet med Erasmus+. Et EU-projekt klæder unge på til arbejdsmarkedet, og så vil en ny hjemmeside gøre det lettere at matche studerende og praktiksteder i udlandet. God læselyst!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, februar 2015

En ny hjemmeside gør det lettere for pædagoger og lærere at finde samarbejdspartnere til europæiske uddannelsesprojekter. Fire udenlandske universiteter søger undervisere i dansk. Og så kan du nu søge tilskud til arrangementer under Den Europæiske Ungdomsuge. Læs seneste nummer af Udsyn.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, januar 2015

Ansøgningsfristen for tilskud til europæiske og nordiske uddannelsesprojekter nærmer sig. Ny side på ufm.dk letter administrationen af dit tilskud. Og så åbner EU´s nye platform EPALE op for bedre videndeling på området for voksenuddannelse. Læs seneste nyt om internationale uddannelsesprogrammer.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2014

Du kan nu søge om tilskud fra Nordisk Ministerråds uddannelsesprogram Nordplus. Læs om to uddannelseseksperters holdning til internationale uddannelsesophold og hent nye publikationer og pjecer om europæisk uddannelsessamarbejde. Årets sidste nyhedsbrev er landet. God læselyst og god jul.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2014

Elever på de danske erhvervsuddannelser tager i praktik i udlandet som aldrig før. Hør, hvad to elever fra Tietgen Handelsskole fik ud af deres praktikophold i London. Vi har kåret vinderne af årets Europass konkurrence. Og så inviterer vi til informationsmøde om tilskud gennem Erasmus+ og Nordplus.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, oktober 2014

Du kan nu søge tilskud til europæiske uddannelsesprojekter i 2015. I den forbindelse afholder Styrelsen for Videregående Uddannelser en række informationsmøder. Læs også om en ny kampagne, der skal få flere studerende på udlandsophold . Og så er der nyt fra det danske Euroguidance Center.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, august 2014

I Udsyn for august kan du læse, at rekordmange studerende og undervisere rejste på udlandsophold med Erasmus-programmet i 2013. Fristen for tilskud til ungdomsprojekter i Europa nærmer sig. Og så byder efteråret på spændende seminarer om blandt andet internationalisering i erhvervsuddannelserne.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, juni 2014

I juni måneds nyhedsbrev kan du læse om den store interesse for tilskud til internationalt samarbejde og om Københavns Tekniske Skole, der på utraditionel vis forbereder eleverne på et internationalt jobmarked. Du får også mulighed for at give dit input til udvikling af voksenuddannelsesområdet.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2014

Velkommen til første udgave af Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer. I nyhedsbrevet kan du orientere dig om aktuelle arrangementer og bl.a. læse om den store interesse for tilskud fra Erasmus+ og Nordplus, samt hvad to erhvervsskoler fik ud af en studietur til USA.

Nyt nyhedsbrev om internationale uddannelsesprogrammer

Du kan nu abonnere på nyhedsbrevet Udsyn – Nyt om internationale uddannelsesprogrammer. Nyhedsbrevet er henvendt til alle med interesse for internationalt uddannelsessamarbejde på tværs af Europas grænser og sektorer i uddannelsessystemet

Kontakt

Helle Thorbøl Møller
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 65
Email: hemo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen